2821
2789
عنوان

چیکار کنم ایییییی خدا😭😭😭

169 بازدید | 14 پست

سلام خانوما خسته شدم دیگه 😭😭 فقط کارم شده آروم گریه کردن😔 من یه چند وسایل (لطفا نپرسید چی بوده ولی ارزشش دو سه میلیون بوده پولش واسم مهم نیست مهم اینکه یادگاریم بوده..😭😭😭)... دزدیده شده ازم حالا هروقت می رم میگم دوربین هارو چک کنید چند تا دلیل و بهانه میارن خب من چیکاررر کنم😭😭😭 به یکی شک کردم ولی تهمت نزدم رفتم پیش چند تا از دوستاش که در صحنه دزدیده شده بود ( من اونجا نبودم ) حالا اونا میگن یه دیدن فلان کس گذاشته تو کیفش.. منو دوستم رفتیم سراغش با مهربونی نگفتیم که کارتو بوده گفتیم ندیدی وسایل رو و اون گفت گه نخور و الفففففرار.. حالا بگین چیکار کنم دوربین ها رو چک کنن😭😭😭😭😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی حیاط کلاس

ببین با خودت یه بزرگ تر ببر، چون سنت کمه دسته کم گرفتنت. بگو حال روحیم خیلی خرابه. پیششون گریه کن بفهمن حالت خرابه، بزرگترت بگه این از وقتی وسایلش گم شده حال روحیش داغون داغون. یه جوری نشون بدید حالت خیلی بده تا دوربین رو چک کنه. اگر قبول نکردن بگو میرم اداره ی آموزش و پرورش شکایت میکنم. اوکی؟ 

ببین با خودت یه بزرگ تر ببر، چون سنت کمه دسته کم گرفتنت. بگو حال روحیم خیلی خرابه. پیششون گریه کن بف ...

به بابام گفتم زنگ زد بهشون گفت اونا هم گفتم چشم حتما دوست خانوادگی مون هم هست مدیر که دوربین هارو چک میکنه

به بابام گفتم زنگ زد بهشون گفت اونا هم گفتم چشم حتما دوست خانوادگی مون هم هست مدیر که دوربین هارو چک ...

اگر نظر منو میخوای با تماس و این حرفا حل نمیشه و تو داری به خودت آسیب میزنی. باید والدین شما حضوری بیان تا همون لحظه دوربین ها چک بشه. پافشاری کن بزرگ ترت رو همراه خودت ببر. و اونجا بغض کن گریه کن. بگو من از لحاظ روحی ریختم به هم. آنقدر پافشاری کنید تا همون لحظه دوربین رو چک کنن

[QUOTE=382125745]خب پس چرا نکرد [/QUOTبهونه آورد گفت بلد نیستم برگردم روز های قبل رو نگاه کنم

آشنایی و فامیل بودن رو بزار کنارر. بهونه ی چی؟ این چجور مدیری هست کی اینو مدیر کرده؟ در همچین مدرسه ای رو باید تخته کنن. شنبه حتما با والدین به مدرسه برید. من مادره خودم مدیر بازنشسته ی آموزش و پرورش بود هر لحظه میتونست همه چیو چک کنه 

آشنایی و فامیل بودن رو بزار کنارر. بهونه ی چی؟ این چجور مدیری هست کی اینو مدیر کرده؟ در همچین مدرسه ...

میگه بلد نیستم روز های قبل رو نگاه کنم . ببخشید شما بلدی بگی بهشون بگم چجوری؟ اون دختره دقیقا توی صحنه بوده حالا دوربین هم دقیقا اون مکان رو گرفته فقط مدیر 

میگه بلد نیستم روز های قبل رو نگاه کنم . ببخشید شما بلدی بگی بهشون بگم چجوری؟ اون دختره دقیقا توی صح ...

عزیزم شما بزرگترت رو ببر. بگو یعنی چی بلد نیستید؟بهشون بگو : من یه کار بلدی با هزینه ی خودم بیارم بتونه چک کنه حالا که شما بلد نیستید.