2777
2789
من برای بارداری سونوی واژینال انجام دادم توی مطب خصوصی هزینه اش شد ۵۰۰ . تقریبا یک ماه و نیم پیش

عزیزم من خیلی ناراحتم ۳هفته عقب انداختم رفتم سونو شکمی دکتر گف چیزی نمیبینم میوم داری باید بری واژینال خیلی ناراحتم😭😭😭

عزیزم من خیلی ناراحتم ۳هفته عقب انداختم رفتم سونو شکمی دکتر گف چیزی نمیبینم میوم داری باید بری واژین ...

منظورتون برای بارداریه ؟

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😭

منم وقتی رفتم دکتر ۴ هفته ام بود گفتش سونوی واژینال انجام میدم چون الان با سونوی شکمی چیزی مشخص نمیشه . 

ببخشید میپرسم چرا ناراحتی عزیزم ؟

منم وقتی رفتم دکتر ۴ هفته ام بود گفتش سونوی واژینال انجام میدم چون الان با سونوی شکمی چیزی مشخص نمیش ...

نه عذرخواهی براچی خوشحال میشم حرف بزنم دلم غصه داره

دوهفته پیش ازمایش بتا دادم دکتر گف دوهفته دیگه برو سونو امروز رفتم سونو شکمی گفت چیزی مشخص نیس باید واژینال انجام بدی خیلی غصه خوردم

یعنی میگی در ۴هفتگی سونو شکمی قلب جنین رو مشخص نمیکنه؟

پس دکترم اشتباه نوشته؟

یا سونوگرافی برای منفعت خودش شکمی گرفته

خیلی ناراحتم من شوهرم اصلا خونه نیس امروز باذوق رفتیم بی نتیجه وخسته برگشتیم

سونوگرافی گف ازاد واژینال ۶۰۰ هس منم زورم اومد بدم گفتم میرم دکتر زنان بنویسه که بابیمه حساب شه درحالیکه الان سرچ کردم فهمیدم ازاد وبیمه خیلی تفاوتی نداره تازه شوهرمم غر زد چرا همونجا ازاد رو ندادی که دوباره علاف نشیم😭😭😭😭😭

خیلی ناراحتم یکی دلداریم بده

عزیزم نگران نباش من سونوی واژینال انجام دادم و دچار خونریزی هم نشدم . خودتو نگران نکن خانمی . بازم اگه دلنگرانی با یه دکتر دیگه مشورت کن .‌‌..

نه عذرخواهی براچی خوشحال میشم حرف بزنم دلم غصه دارهدوهفته پیش ازمایش بتا دادم دکتر گف دوهفته دیگه بر ...

نه عزیزم دکتر منکه توی هفته ی چهارم فقط ساک بارداری رو نشون داد و خبری از صدای قلب و اینجور چیزا نبود . من فکر کنم توی هفته ی هفتم رفتم دوباره دکتر و اونجا سونوی شکمی انجام داد و صدای قلبش رو شنیدم . نگران نباش ... 

میخوام بدونم که همه باردارا هفته ۴ با سونو شکمی چیزی دیده نمیشه؟

دقیق نمیدونم عزیزم اما دکتر من توی هفته ی چهارم برام سونوی واژینال انجام داد و بهم گفت اگه شکمی انجام بدم چیزی مشخص نمیشه . لابد برای همه‌ اینطور باشه ... 

نه عذرخواهی براچی خوشحال میشم حرف بزنم دلم غصه دارهدوهفته پیش ازمایش بتا دادم دکتر گف دوهفته دیگه بر ...

فرق داره عزیزم من با بیمه ۱۷۰ دادم

تا ۶ هفته هم شکمی درست نشون نمیده همون واژینال باید بری

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤