2777
2789

هنوز کامل طلاق نگرفتم .اما آرامش ندارم خیلی بلاتکلیفم،خونه بابامم ،جهازمم نیاوردم هنوز،شرایط تنها زندگی کردنو ندارم ،اینجام انگار رو هوام ،اما شوهرمو خانوادشم خیلی خیلی عذابم دادن ،کتک و خفت و خواری و عذاب و خرجمم با خودم بود .در کل هیچ خیری برام نداش همه کسایی هم ک می‌شناسن اونارو میگن برگردی ب اون زندگی خیلی تو سری خور و احمق و بی غیرتی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا تو همین شرایطم با جون و دل درکت میکنم اینبار سپردم به سرنوشت دیگه برا نگه داشتن این زندگی هیچ تلاشی نمیکنم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

همه اونایی که اونارو میشناسن قبلا لال بودن حرف بزنن بگن ازدواج نکن

شوهرم اهل ی استان دیگس ،همسایه هام ک از نزدیک دیدن چیکارا با من کردن این حرفارو میگن 

میگن گاهی‌اوقات میگیم این چجور آدمیه واقعا دلش ی زندگی نرمال نمیخاد ؟واقعا اینهمه کتک میخوره و توهین میکنن بهش برنمیخوره؟آخه منو خانوادم خیلی از اونا سر بودیم همه جهت هم تحصیلی هم مالی و فرهنگی ،من فقط عاشق ظاهر و قیافش شده بودم ،خانوادم طردم کرده بودن بعد از چندسال تازه خونه راهم دادن،منم دیگ عادت کرده بودم ب اون زندگی با خفت و خواری

شوهرم اهل ی استان دیگس ،همسایه هام ک از نزدیک دیدن چیکارا با من کردن این حرفارو میگن میگن گاهی‌اوقات ...

انشاالله بهترین راه رو انتخاب کنی 

ولی اینو دیگه هیچ جا نگو من سرم اون پائه جالب نیست،  واسه ی انتخاب خودت هر چند اشتباه ارزش قائل باش

به آینده ت خوشبینی ؟یعنی فکر میکنی که ازدواج دوم کنی با یه مرد ایده آل؟

گلی من کلا انقد از اول عزت نفس نداشتم هیچوقت خودمو دوست نداشتم ،برا همین کلا هیچوقت فکر نمی‌کنم اینده خیلی توپی یا کیس توپی در انتظارم باشه ،شاید ظاهرم گول زنک باشه خیلیا فکر کنن بهترین پسرا منت منو بکشن اما خودم اینجوری فکر نمی‌کنم 

گلی من کلا انقد از اول عزت نفس نداشتم هیچوقت خودمو دوست نداشتم ،برا همین کلا هیچوقت فکر نمی‌کنم ایند ...

نمیخام بهت بگم برگرد یا برنگرد 

ولی از همین الان شروع کن رو خودت کار کردن ..خودت رو لایق بهترین ها بدون 

باور کن با تمرین میشه 

به خونه ی پدرت هم عادت میکنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

پس دلیل شک و تردیدت برای جدایی چیه؟!

بیشتز وسایلام ،جا ندارم اینجا همه رو بیارم،هنر خوندم خودم،کل دلخوشیمم وسایل کارمه اندازه یه اتاقه ،اینجا نمیتونم ی اتاق کار داشته باشم 

وگرنه شوهرمو اصلا دلم نمیخاد 

فقط همینکه خونه خودم داشته باشم با وسایل کارم مشغول باشم همین برام بسه ک ن پول خونه گرفتنو دارم ن عرضه تنها زندگی کزدن ن بابام اینا قبول میکنن

به نظرم برگشتن به یه زندگی غلط برای کار اشتباه محض هست

من جای تو بودم یا رو خودم کار میکردم که مستقل بشم(مثلا می تونی یه خونه یا آپارتمان نزدیک خانواده ات اجاره کنی مثلا اونا تو یه واحد و شما تو یه واحد تو یه ساختمون)

یا پدرمو راضی میکردم خونه بزرگتری بخره یا اجاره کنه

یا قید کارمو میزدم

چون هیچ چیز ارزش سلامت روان آدمو نداره

انشاالله بهترین راه رو انتخاب کنی ولی اینو دیگه هیچ جا نگو من سرم اون پائه جالب نیست، واسه ی انتخاب ...

آخه گلی چ ارزشی قائل بشن برا انتخابی ک جز خفت و خواری و کتک چیزی برا نداشته 

نمیخام بهت بگم برگرد یا برنگرد ولی از همین الان شروع کن رو خودت کار کردن ..خودت رو لایق بهترین ها بد ...

ببین میدونی چیه این زندگی خیلی ب من آسیب زد دچار دوگانگی بدی شدم از یطرف رو همه نقاط ضعف و قوت خودم اشراف دارم و باور دارم ک حق من اون آدم و اون خانواده و اون زندگی و اون رفتارا نبود ،از یطرفم چون خیلی بد شکست خوردم همش حس خواری دارم