2777
2789
عنوان

مادر بزرگم بدون این که ما بفهمیم طلا هاش داده

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر‌کنم دختر خالت عضو سایته چند وقت پیش تایپک زده بود 

گفته بود مادربزرگم همه طلاهاشو داده به من 

گوشواره و النگو و اینا هست🤣😂

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

😐😐😐😐خدایی به طلای مادر بزرگم چشم دارین؟؟؟؟؟؟چه حقییییییییی؟؟؟؟تف به این دنیااااااا

چشم ندارم ولی منم میشم نوش گلم بعد از یه طرفم میشم عروس اون خانواده عروس نوه پسریشم  بچه من ادامه دهنده نسل همیناست ولی دختر خالم شوهرش کلا غریبه هستو بچشم غریبه میشه اگه از این دید نگاه کنی میفهمی ولی خب شاید دیدگاه تو فرق کنه 

ببین

مادر بزرگ شما حقی به شما نداره

تا وقتی که زندس

می تونه پولاشو بده به یه نفر می تونه بریزه تو جوب می تونه به خورد گربهی همسایه بده می تونه باهاش عشقو حال کنه

اصلا دیگه نگی اینو ها!اون مال وقتیه که خدایی نکرده خدایی نکرده فوت کنه

الان خب اموال خودشه

چشم ندارم ولی منم میشم نوش گلم بعد از یه طرفم میشم عروس اون خانواده عروس نوه پسریشم بچه من ادامه ده ...

عجب دیدگاهی نسل ساسانیان رو میخوای ادامه بدی یا قاجاریان😂🤦‍♀️

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

پیش کی زندگی میکنه؟

تنها هستن البته اینم بگم خاله دیگم طفلی طلاق گرفته کلا مادر بزرگم رو بچه های اونا جمع کرده بودن به اینا می داد آدم نمیسوخت میگفتی حقشون هست پدر ندارن ولی این دختر خالم خدایی وضعیتش خوبه 

تنها هستن البته اینم بگم خاله دیگم طفلی طلاق گرفته کلا مادر بزرگم رو بچه های اونا جمع کرده بودن به ا ...

شانس داره لابد 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ععی خواهر

عین مادربزرگ شوهر من چسبیده به دخترای یه دخترش که وضعشونم توپه مدامم بهشون میرسه ولی دریغ از یه چوب کبریت که به نوه پسر بده نصف سهم الارثشونم فروخته که مال پدربزرگه بوده ماشین شاسی گرفته براشون...کادوی عقد به اون دوتا سکه داد به شوهر من ۶۰۰ هزار عقدشون با فاصله کمی بود از هم..