2777
2789

دخترا اگه با کسی تو رابطه این 

سعی نکنید تلاش نکنید زور نزنید اخلاق های بدش رو تعغیر بدین 

چون همه مردا و پسرا میدونن دارن چکار میکنن واقعا میدونن اگه رفتارشون باهاتون بده و ازار میده می‌دونه اون و نمیخاد تعغیر کنه حالا شما هی روز بزن هی ۱۰ خط بنویس براش هی توضیح بده فوق اش۱/۲ روز تعغیر کنه بعدش برمیگرده همون حالت 

امروز باشگاه که بودم یه دختر خیلیی خوشگل خوش هیکل دیدم نشسته گریه میکنه و تو کیفش پاکت سیگار بود و  متوجه شدم سیگارم می‌کشه باهاش که حرف زدم  مشکلش این بود دوست پسرش دیر جواب پیام هاشو میده دیر سین میکنه   دیر میاد به دیدنش کادو نمیگیره اما این۲ سال بود باهاش مونده بود 

بچه ها شما پسر سالم و عاقل و خوبی که بخادتون عاشقتون باشه رو هنوز پیدا نکردین و ندیدن که بدونید چقدررر زود هم جواب میدن هم عاشقونه دوستتون دارن زیر پر و بالتون میگیرن  

دختره میگفت دو سال تموم خودمو کشتم تعغیر کنه توضیح دادم دوست ندارم دیر جواب دادن هارو 

خب تهش چیشد؟! پسره عوض شد؟! نه 

تعغیر کرد نه؟؟؟ ادمی که نخاد خودش نخاد نمیشه 

یه پسری تو اقوام ما بود  چند سال پیش با هزاران مدل دختر بود اینستاش هرروز عکس لختی با دخترا الان ازدواج کرده و بشدت متعهد  همه از خانومش پرسیدن چکار کردی؟! گفت من هیچ کاری نکردم خودش خاست خودش میخاست تعغیر کنه 

امیدوارم به عمق مفهوم حرفام برسید  🤍🤍🤍 

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

چقدر موافقمممممممممم

دور شید از آدمایی که قدرتونو نمی‌دونن و قدر خودتونو زیباییتونو زنانگیتونو بدونید و ببینید خدا چه آدم درستی رو دقیقا وقتی که انتظارشو ندارین میزارع سر راهتون🌱🤍

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سال با یکی تو رابطم از اول گفتم بدم میاد میری پیش دوستات خودشم دوستاش خیلی بدن گفتم حداقل هفته ای یبار برو تغییر نکرده ک نکرده خودمو دارم میکشم تغییر نمیکنه ولی من نباید هیچ جا برم‌با دوستام

همین الان سر اینکه رفته اونجا دعوامون شد آخرم به من میگه ک چیه هی گیر میدی من اعصاب ندارم

ولی با این حرفات دیگه از این به بعد چیزی نمیگم

دقیقا حرفات کامل درسته

یسری حرفا رو ادم از  چند سال پیش میشنوه  ولی اهمیت نمیدی تا وقتی خودت این ماجرا پیش میاد و میفهمی چی بوده اون حرف

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
ی سال با یکی تو رابطم از اول گفتم بدم میاد میری پیش دوستات خودشم دوستاش خیلی بدن گفتم حداقل هفته ای ...

ببین جدی میگم بهت پسر و مرد بخاد می‌کنه تعغیر بخاددد میکنه اما نمیخاد 

پس تلاشی نکن زوری نزن انرژی هدر نده چون تهش نتیجه ای نمی‌رسی

از دیو و دد ملولم انسانم آرزوست.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

دقیقا همینه .یه بار به دوست پسرم گفتم چکار کنم بهتر بشم گفت خودت باش به خاطر بقیه خودتو تغییر نده گفتم تو تغییر کن گفت هیچکس تغییر نمیکنه باید همون طوری که هست بپذیریش اگه نمیتونی بپذیری ادامه نده