2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهریتالین و روبیفن مصرف کردمریتافن جدیده امروز تجویز کرد برام

من حقیقتش برای خیلی سال پیش بود و بعد ها متوجه شدن کلا مشکل من بیش فعالی نیست هر چند مقطعی خوب جواب میداد 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

من حقیقتش برای خیلی سال پیش بود و بعد ها متوجه شدن کلا مشکل من بیش فعالی نیست هر چند مقطعی خوب جواب ...

متوجهم 

من میخواستم ببینم کسی تجربه مصرف ریتافن رو داره یا چی

تاحالا ریتالین مصرف میکردم،داروخونه ها ندارند توی بازار آزاد باید بگیرم که آخرین بار خواستم بگیرم تاریخ گذشته بود قیمتشم ۱۰تومن یه بسته.

حالا پزشک گفته ریتافن بهتره و پیوسته رهشه، روزی دوتا بخورم برابری میکنه بار زی ۴تا ریتالین که میخورم

متوجهم من میخواستم ببینم کسی تجربه مصرف ریتافن رو داره یا چیتاحالا ریتالین مصرف میکردم،داروخونه ها ن ...

من تجربه استفاده از ریتافن رو نداشتم اما خب تجربه استفاده از داروهای اعصاب از شرکت های مختلف و دز های مختلف رو داشتم وقتی پزشکتون اینو گفته نگران نباشید

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️