2777
2789

به جای اینکه از جونی مون لذت ببریم و با خیال راحت ازدواج کنیم اول باید به فکر خونه باشیم به فکر جهیزیه و ماشین باشیم  همه ی فکرم شده خونه جهیزیه و ماشین این اون جونی نبود که من میخواستم ای کاش همه ی آدمای دنیا خونه داشتن و هیچ کس بی خانمان نبود ای کاش جونا همه خونه داشتن دیگه خسته شدم از این زندگی😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان يكي میاد میگه نه اون وقت لذت زندگی نداشتی😑

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ماهم نداریم خونه و ماشین

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
دقیقا سالهای گذشته نگران پول پیشم نبودی همونو میدادی یه خونه دیگه می‌گرفتی الان علاوه بر اینکه باید ...

😭😭😭بعد میگن وام ازدواج میدیم وام مسکن میدیم با هین وام ها فقط میشه پول پیش داد

وام مسکن؟؟؟ رسماً نزوله ۴۵ درصد آخه یعنی ۱ میلیارد بدن ۱ و پونصد باید پس بدی

آخه اونم ماهی 20 تومن می میتونه قسط بده 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

گاهی وقتا دغدغه اینارو نداری ولی دغدغه های دیگه ای داری که با پول حل نمیشه....

این خیلی درد داره 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

گاهی وقتا دغدغه اینارو نداری ولی دغدغه های دیگه ای داری که با پول حل نمیشه....این خیلی درد داره

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تورو خدا تموم کن این حرفارو

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗