2777
2789
خوش بحالت واقعا  منم پشت کنکورم شوهرم هی میگه بخون بهش گفتم هعته ای ۱ شب کمکم کنه حمومو بشور ...

ببین به نظر من حتی اگه زن شاغلم نباشه بازم مرد باید در کار خونه کمک کنه

هفته ای یه بار که چیزی نیست 

بهش بگو میخوام بیشتر واسه درسم وقت بذارم که واسه توام مهمه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین به نظر من حتی اگه زن شاغلم نباشه بازم مرد باید در کار خونه کمک کنه هفته ای یه بار که چیزی نیست ...

اونوقت ظلم نیس درحق مرد خسته میاد خونه بعد کارای زنم انجام بده؟؟؟؟

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
واي چه خوب شوهر من اصلا زير بار اتو كردن نميره ولي بقيه كارهارو انجام ميده

من خودم زیر بار اتو نمیرم . از اتو کشیدن متنفرم . لباسای خودمو وقتی میشورم یه جور پهن مبکنم اتو نخواد.میمونه فقط لباسای خودش که اونم با خودشه البته گاهی تک و توک لباس من اگه اتو بخواد لا به لای لبسای خودش رد میکنم😁

سلطان غم مادر..... (از وقتی خودم بچه دار شدم فهمیدم😁)
اونوقت ظلم نیس درحق مرد خسته میاد خونه بعد کارای زنم انجام بده؟؟؟؟

کارای زن؟

مگه زن وظیفه ای داره؟

کاری که زن میکنه لطفه نه وظیفه

اما من نگفتم همه کارا 

بلکه گفتم کمک کنه

هرکسم بسته به شرایط خودش میتونه کمک همسرش کنه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
کارای زن؟ مگه زن وظیفه ای داره؟ کاری که زن میکنه لطفه نه وظیفه اما من نگفتم همه کارا  بلکه ...

نمیدونم من تا حالا فکرمیکردم توزندگی مشترک هرکسی وظایفی داره و باید مسولیت پذیرباشه انگار اشتباه میکردم 😗😂😂😂از فردا فقط میشینم پا گوی و نی نی سایت شوهرمم چیزی گفت فقط طلاق😂😂😂😂ممنون ک منو از اتباه دراوردی😆😆😆😆

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
نمیدونم من تا حالا فکرمیکردم توزندگی مشترک هرکسی وظایفی داره و باید مسولیت پذیرباشه انگار اشتباه میک ...

خب خداروشکر که از اشتباه در اومدی 

مگه شوهرت چقدر کار میکنه؟ من شاغل نیستم پشت کنکورم با توجه به اسرار شوهرم برا درس خوندن من...و این ...

من کاری به همسر شما ندارموهر کسی تو زندگیش یه طوره قرار نیس زندگی من و شما مثل هم باشه همینطور کارای خونه و اینا,شوهرم صبح میره ساعت ده شب میاد حتی ناهارم خونه نیس,