مرگ پایانه اگه نبود حتما نشانه ی محکمی از سمت مامانم میدیدم
آخه مامانم خیلی با معرفت بود
محاله منو تو این حال ببینه و رهام کرده باشه 😔😔😔
مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️🩹
نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»
عجیبترین حقیقت اینکه بشر این همه پیشرفت کرده ولی هنوز نتوانسته درست ماهیت مرگ رو بفهمه. هرکس هرچی که تو ذهن خودش هست رو به مرگ نسبت داده. یکی مرده رو توی باغ سبز میبینه، یکی معتقده قبلا یه زندگی دیگه داشته، یکی میگه پایانه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا مادرتون رو رحمت کنه آدم نمیدونه توی چنین وضعیتی چه صحبتی بکنه اما گلم شاید دیدن ایشون فقط بیشتر باعث وابستگی شما بشه و حالتون روز به روز بدتر.
کاش میشد حرفی بزنم بلکم حالت بهتر بشه🫠
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
عزیزم همه چی دست خداونده اونجوری نیس کهرکی هروقت اراده کنه هرکار دلش خواست بکنه مخصوصا برای اموات...باید از طرف خدا اجازه داشته باشن ک بیان خونشون سر بزنن گاهی یا ب خواب عزیزانشون برن...خدا مادرتو بیامرزه روحش قرین رحمت باشه انشاالله
عجیبترین حقیقت اینکه بشر این همه پیشرفت کرده ولی هنوز نتوانسته درست ماهیت مرگ رو بفهمه. هرکس هرچی ک ...
از وقتی مامانم فوت شده حس میکنم مرگ واقعا پایانه ولی آدما نمیخوان قبول کنن چون خیلی براشون تلخه
مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️🩹
عزیزم همه چی دست خداونده اونجوری نیس کهرکی هروقت اراده کنه هرکار دلش خواست بکنه مخصوصا برای اموات.. ...
خیلی دلتنگشم ❤️🩹