2777
2789
عنوان

مرگ خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست

قبلا همیشه دوست داشتم زودتر بمیرم،چون ما که لذتی از زندگی نمیبریم بهتره زودتر بمیریم که حداقل گناه کمتری داشته باشیم .ولی از وقتی مادرشدم میگم اول بچم سروسامون بگیره بعد بمیرم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
والا. همینمون مونده بود مرگ هم فضیلت محسوب بشه.از نظر فلسفی اگه در معرض چیزی قرار نگرفته باشی، اینکه ...

اصلا گناه چیه، گناه خودش یه جور زندگی نکردنه، شما وقتی از هر چیزی تو زندگی لذت ببری، نا شکری نگونی. خیلی مشکلات رو هم نداری، ما آدمیم نه فرشته، هممون اشتباه و خطا داریم، تا خطا نکنی یاد نمی گیری، ما خوب و بد نیستیم، ما طیفی از درست ها و نادرست ها هستیم، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا گناه چیه، گناه خودش یه جور زندگی نکردنه، شما وقتی از هر چیزی تو زندگی لذت ببری، نا شکری نگونی. ...

بله درسته. منم کلا اعتقادی به این چیزها ندارم. ولی خواستم از همون زاویه‌ای که استارتر داره نگاه می‌کنه نقد کنم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

قبلا همیشه دوست داشتم زودتر بمیرم،چون ما که لذتی از زندگی نمیبریم بهتره زودتر بمیریم که حداقل گناه ک ...

زندگی انقدر سختی وارد کرده که...

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
خوشی ها بیشتر نیست عزیزم، بیماری،خیانت،طلاق،تجاوز، خوردن کتکاینکع نزدیکترین افرادت کتکت بزنن و فحاشی ...

شما هر جور بخوای دنیا رو میبینیم، میتونی بهترین چیزها رو ببینی، میتونی بدترین ها رو ببینی، بعدشم زندگی ک دن هنره دیگه، همین دعوا و کتک کاری خودش ناشکری هست، هنر زندگی نداشتن، زشتی ها هست ، زیبایی ها هم هست، سختی هست، آسانی هم هست، ولی بازم قشنگه

چرا؟

عزیزدلم من الان جوونم ولی ب اندازه ی آدم 80ساله دردو سختی کشیدم پس ربطی نداره چون جوونیم سختیامون کمتره. یاسنگینی گناهامون ب سن ربط نداره. کسیکه بدباشه ونخواد خودشواصلاح کنه چ توسن کم بمیره چ سن بالا بارگناهاش زیاده. ولی کسیکه آدم خوبی باشه 100سال هم عمرکنه باخوبیاش دفن میشه بخوبی ازش یادمیشه. حالابعضیاهستن میگن تاجوونیم گناه میکنیم توپیری توبه میکنیم غافل هستن ازاینکه شایدپیری رونبیننن.

از کجا معلومه سالم باشی تا 90 سالگی اینم تو این دوره زمونه با انواع مرضا

خوب خودت باید سبک زندگیت رو درست کنی، غذای سالم بخوری،ورزش کنی، از خدا سلامتی بخوای، از تو حرکت. از خدا برکت