2777
2789
عنوان

ازدواجتون سنتی بود یا از قبل باهم بودید🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 55 پست

سنتی یعنی که خواهرش دیده بود بعد پرسیدن اومدن خدارو شکر راضی ام من دوبار ازدواج کردم اتفاقاً بار اول دوست بودیم سه سال اما همش شیش ماه زندگی نکردیم اما دفعه ی دوم خدارو شکر خوبه الان 6سال زندگی میکنیم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

سنتی بود الحمدلله راضیم 

کلا بستگی داره من دختر خالم ازدواج مدرن کرد 6 سال با شوهرش دوست بود مثل لیلی و مجنون بودن اون دوران ولی بعد ازدواج به مشکل خوردن الان در شرف طلاقن

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی یه طرز فکری داره مثلا دوستم سنتی ازدواج کرده و میگه خیلی راضیم،ولی منو شوهرم باهم دوست بودیم ازدواج کردیم و راضیم

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

من اوایل نظرم مدرن بود اما الان دیدم هرکی مدرن بودن اکثرا مشکل داشتن به طلاق کشیدن چون آدم وقتی عاشق ...

ن همه اینجور نیستن عزیزم بستگی ب طرف مقابل داره،من مدرن ازدواج کردم و بشدت راضیم

ن همه اینجور نیستن عزیزم بستگی ب طرف مقابل داره،من مدرن ازدواج کردم و بشدت راضیم

خداروشکر 

بخدا تو این دوره خیلی عشق میکنم زنو شوهرای عاشق میبینم 

انشاالله که همیشه خوشبخت باشین

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

شکرچون سنتی بود راضید یا چون فرد خوبی بوداخه خیلی آدم میترسه نشناخته یکیو انتخاب کنه

عزیز دلم قرار نیست که نشناخته بمونه بعد از خاستگاری یه زمانی رو برای شناخت تعیین کنن تا شناخت کامل بشه با اطمینان همو انتخاب کنن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خداروشکر بخدا تو این دوره خیلی عشق میکنم زنو شوهرای عاشق میبینم انشاالله که همیشه خوشبخت باشین

قربونت برم من🤍🫂