2777
2789

من و شوهرم قصد داشتیم تعیین جنسیت کنیم برا بارداری با ای وی اف من داروهامم گرفتم ماه قبل نتونستم استفاده کنم راهمون دوره برا دکتر رفتن شرایطمون اوکی نشد الان منتطر بودم پریود شم برم دکتر طول کشید رفتم آزمایش دیدم حامله ام 

هم خوشحالم هم موندم به شوهر چی بگم 

خیلی استرسیه و میگفت اصلا باردار نشی فقط با ای وی اف خیلی جدیه یه بار قبلا میگفت سقط میکنی اگه باردار شی نمیدونم  الان موندم چیکار کنم ؟ نگم؟ تا زمان جنسیت بگم چیکار کنم 

چه شرایط سختی

پسر دوستداره یا دختر

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خوشحالم باشه که بدون کلی دارو هورمونی و مراحل سخت ، طبیعی باردار شدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

پسر‌‌‌ میخواد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه شرایط سختیپسر دوستداره یا دختر

آره خیلی 

دختر داریم اوایل که میگفت همین یکی بسه بزور راضیش کردم گفت پس فقط یکی پسر که دوجنس باشه 

میمیره برا دخترم ولی خب سفت و سخت میگفت فقط تعیین جنسیت یعنی حرفشو میزدم که اگه حامله شم 

استرس میگرفت که اصلا اعصاب منو خورد نکن و سقط باید بکنی و 

نمیدونم الانم نطرش همینه هین حرفای یه سال پیششه

انشاءالله برا خودم فرقی نداره اینجوری شه شوهرم خیلی خوشحال میشه

انشالله پس بذار جنسیت معلوم شد بگو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باید خوشحالم باشه که بدون کلی دارو هورمونی و مراحل سخت ، طبیعی باردار شدی

واقعا خودم خوشحالم کلی دعا هم کردم 

موندم به شوهرم بگم یا صبر کنم زمان گفتن جنسبت یهو بهش بگم ؟

حالمم بده تهوع دارم و بی حالم خیلی 

واقعا خودم خوشحالم کلی دعا هم کردم موندم به شوهرم بگم یا صبر کنم زمان گفتن جنسبت یهو بهش بگم ؟حالمم ...

عزیزم‌ چه‌ شرایط سختی

آخه تا تعیین جنسیت چطوری‌‌پنهان کنی؟ جنسیت قطعی تو انومالی مشخص میشه

مگر‌ اینکه ۱۲ هفته سلفری بدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره میگه هر دوتاش باشه

بخیر و سلامتی انشاالله همون بشه که ب دلتون هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم‌ چه‌ شرایط سختیآخه تا تعیین جنسیت چطوری‌‌پنهان کنی؟ جنسیت قطعی تو انومالی مشخص میشهمگر‌ اینکه ...

آره خیلی سخته 

قبلا دعا میکردم و هنه اش میگفتم بهتره اصلا فکر اینجاشو نکرده بودم بخدا موندم خودمم

الان هفت هفتمه 

گفتم شاید بتونم تا دوازده هفته پنهان کنم 

دوازده هفته سونو چی بدم بهم میگن؟؟