2777
2789
عنوان

دخترمو کتک زدم بیاین سرزنشم کنین خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مهربون خدا برات نگهش داره برو  از دلش دربیار و دیگه هبچ وقت این کارو نکن🥲💔

بچه اسمش روشه عزیز دلم خدا صبر زینبی بهت عطا کنه و دخترت رو حفظ کنه🤲💖

پرنسسعلی ها نیان تو تاپیکم😒😒

اشکال نداره برو دنبالش روش های تربیتی کودک‌رو‌یادبگیر 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

آخه با این فرشته ها چیکار دارین..یک بار سر دخترم داد زدم هنوز عذاب وجدانش بامزه 

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

کلا وقتی جایی میرم یا کسی رو میبینه اینجوری میشه در کل داخل خونه آرومه فکر می‌کنم جلب توجه میکنه

منم خواهرزادم اینجوریه ، از خوشحالیه و هیجان داره 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مامان مهربون خدا برات نگهش داره برو از دلش دربیار و دیگه هبچ وقت این کارو نکن🥲💔بچه اسمش روشه عزیز ...

یا علی...

تو چقدر با درایتی خانوم

اگه پسر بودم از همین کامنتت عاشقت میشدم😂🌱

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

سرزنش چه فایده داره؟؟بچس فراموش میکنه...بنظرم سعی کن جبران کنی و دوباره نزنیش.وگرنه ک این چیزارو همه تجربه کردنو تهشم فراموش شده براشون...اما کسایی ک همیشه از پدر مادرشون کتک خوردن روحشون داغون شده..یکی دوبار بچه اونقدر اسیب نمیبینه خودتو سرزنش نکن ادامش نده فقط

همه بدبختیا از همین گوشیه

مث مامانم گفتی😂

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!