2777
2789
بیشعور😐

بیشعور مال یک دقیقشه، امروز گفتم دوتا بچه آوردم داغون شدم گفت زن رو به رو هم دوتا بچه داره اون چرا انقدر سر حال و خوشتیپه. 😖منم گفتم چون شوهرش انسانه سرش تو کار خودشه مث تو ک.. ون زن مردمو سایز نمیگیره بخاطر همین زنه جوان و سرحال مونده😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاور صحبت کن اینجوری که نمیشه

حس میکنم موضوع مسخره ای یه ، اصلا ارزش گفتن به مشاور نداره،مثلا بگو که چی به خودش گفتم مگه اصلاح کرد خودشو ،مشاور میخواد چیکار کنه بگه جدا شو باید بشم

حس میکنم موضوع مسخره ای یه ، اصلا ارزش گفتن به مشاور نداره،مثلا بگو که چی به خودش گفتم مگه اصلاح کرد ...

نمیدونم حداقل شاید خودتو اروم کنه من بودم داغون میشدم از غصه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

بیشعور مال یک دقیقشه، امروز گفتم دوتا بچه آوردم داغون شدم گفت زن رو به رو هم دوتا بچه داره اون چرا ا ...

خوب گفتی،زن مثل گله شوهر خوب زن باطراوت وشاداب نگه میداره،شوهر بد تو جوونی پیر ومریضت میکنه 

نمیدونم حداقل شاید خودتو اروم کنه من بودم داغون میشدم از غصه

۸ساله زنشم ،ادم نشده دل منم اروم نشده،نشاورم نمیتونه کاری کنه فقط خودش میتونه دلمو قرص واروم کنه که نمیکنه

شوهر من از همهگاوتره که از منم نظر میپرسه میگه عه اونو به نظرم قشنگه بنظر تو چی😏

حالا من تو دوران مجردی مامانمو که میخواستم حرص بدم هی عکس دخترایی که تو اینستا هستن رو به بابام نشون میدادم میگفتم عه اینو نگاه چقدر قشنگه خوشگله مگه نه بابامم آب میشد پا می شد میرف بیرون و میشد کتک خوردن من از مامانم🤣🤣🤣🤣

جنس زن ها نا ارامیه زن ها مادر میشن خواهر میشن همسر میشن ولی هیچوقت آرام نمیشن قدر زن رو باید دونست