2777
2789
تا ۴ ماهگی میگن بهتره به کسی نگی ولی خب اگه به خانوادها میخوای بگی بگو گفتن درصد دختر یا پسر بیشتره ...

اصلا خانوادم نمیدونن که این آزمایش جنسیت رو هم مشخص میکنه از اول گفتم فقط برای سلامت هست

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا نکشتت😂😂😂😂😂زده پسر

ایجاااان دلم مبارک باشه😍🥰🧿

اشتباه نمیکنه خیالت راحت باشه 

خدا حفظش کنه واست

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اصلا خانوادم نمیدونن که این آزمایش جنسیت رو هم مشخص میکنه از اول گفتم فقط برای سلامت هست

عزیزم جنسیتو درست میگه 

یچیزی عین ازمایش بارداری دیگه امکان خطاش ۱/۲ درصد ولی خب انقدری کمه که الان همه زودتر میرن ازمایش میدن که جنسیتو بدونن😁پس نگران نباش

ایجاااان دلم مبارک باشه😍🥰🧿اشتباه نمیکنه خیالت راحت باشه خدا حفظش کنه واست

عزیزی 😘

ممنونم از دعای خیرت ❤️❤️❤️

عزیزم جنسیتو درست میگه یچیزی عین ازمایش بارداری دیگه امکان خطاش ۱/۲ درصد ولی خب انقدری کمه که الان ه ...

سر قبلیا اینجوری نبودم 

نمیدونم چرا این سری انقدر گیر میدم 

به همه‌ی آزمایشا و سونوها مشکوکم 😶😶

کسی ندونه فکر میکنه اولین بارداریمه😬😬😅 

ایجاااان دلم مبارک باشه😍🥰🧿اشتباه نمیکنه خیالت راحت باشه خدا حفظش کنه واست

حواسم نبود شما هم تیکر بارداری داری 😍😍😍

الهی تو دلی شما هم صحیح و سالم بیاد بغلت 

الهی نامدار باشه 💖💖💖💖

عزیزی 😘ممنونم از دعای خیرت ❤️❤️❤️

🌺🌺🌸🌸

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدا حفظش کنه علایمتو میگی؟

ممنونم 💐

من کلا بارداری سختی دارم تهوع زیاد دارم تا ماه سه صبح و شب بالا می آوردم الان فقط صبح ها 

حالت تهوعم دائمی هست اما شبها بیشتر 

خوراکیهای شیرین و شور دوست دارم 

ترشی نمیتونم بخورم (دخترم رو که باردار بودم ترشی زیاد میخوردم)

قندم همه اش می افته و با خوراکی شیرین حالم جا میاد 

سر دخترم هرچیزی که میخوردم بالا می آوردم تو ۲ ماه اول ۸ کیلو وزن کم کردم داغون شدم