2777
2789
عنوان

مامانم چرا اینطوری میکنه

95 بازدید | 11 پست

بچه ها کلا مامان من خیلی بین من و خواهرم فرق می‌ذاره کاری ندارم حالا با این موضوع 

من روزی سه بار دوبار رنگش میزنم ، ولی هربار درحال نالیدن و بی انرژی حرف زدنه 

طوری که آدم پشیمون میشه بهش زنگ بزنه 

هیچ وقت هم خودش بهم زنگ نمیزنه 

دلمم طاقت نمیاره بهش زنگ نزنم 

نمی‌دونم چیکار کنم ؟!

یکی از فرقاش اینه که برای عقد من النگو دستم درآورد و داد النگو درحالی که برای خواهرم دوتا النگو از پول خودش خرید 

برای شوهرش سکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مهر طلبی و دلت نازکه زیاد بودی زیادی شدی براش بکش کنار خودتو ببین اصلا به فکرت هست؟ دردناکه اما مادرا فرق میذارن درکت میکنم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

من اونیم که هوای کل خانواده رو داره اما کسی آدمم حساب نمیکنه 😂😂 سرشدم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

کاری به مامانت نداشته باش واسه توجه و محبت بیشتر یا کمتر.مهم اینه که تو نیازی نداری. هم بهش محبت کن هم حالش رو بپرس. معلوم نیست چند سال فرصت با هم بودن باشه. هزار تا سکه و ست جواهر، میره در کمد! هزار میلیارد پول در حساب، میره در حساب یکی دیگه. مهم این ماییم که در فرصت کوتاه زندگی، با اختیارمون چیکار می کنیم جلو دوربین همیشه روشن خدایی که به درون و بیرون همه آگاهه و همه ثانیه های فکر و عمل رو هم حساب می کنه، هم جزا میده.