2777
2789

امروز باهمکارم صحبت میکردیم

میگفت من حقوقمو جمع میکنم فقط طلا میخرم

به شوهرم میگم واسم خرید کنه اونم غر میزنه ولی من ماهها صبر میکنم تا بخره

ولی من بهترین هارو واسه خودم میخرم 

کنارش پس انداز هم میکنم ولی کم کم 

چون با این حقوقها نمیشه خیلی پس انداز کرد

معطل شوهرم هم نمیمونم چون خیلی لفتش میده 

الان من ظاهرم از همکارم بهتره ولی طلاخیلی نخریدم

مثلا الان عروسی دعوتیم همکارم میگه من شلوار مجلسی ندارم بپوشم ولی دستاش پر از طلاهست 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اون بنده خدا میخواست منو راهنمایی کنه

ولی من هرچی فکرمیکنم میبینم نمیتونم اینجوری صرفه جویی کنم

دوس دارم خوب بپوشم خوب بگردم لذت ببرم از پولی که درمیارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

آفرین بهت

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهت

بنظرت بعدا پشیمون نمیشم؟

میگفت شوهرتو عادت بده وسیله واست بخره

من شوهرم خرج خونه و سفر و بچه واینا باهاشه 

خوب همسر شما یادگرفته شما از پس خودت برمیای و روش حساب نداری ایشون اگر اتفاقی بی افته خودش سرمایه شخ ...

منم پس انداز دارم ولی کمتر ازاون 

فقط بیست درصد حقوقمو پس انداز میکنم 

از زندگی لذت ببر، فردا به کسی قول داده نشده به قول اون آهنگه

اره بخدا

مرد هم که نیستم بخوام پس اندازکنم واسه زندگی 

درحد خودم پس انداز میکنم 

منم پس انداز دارم ولی کمتر ازاون فقط بیست درصد حقوقمو پس انداز میکنم

این عالیه 

ولی اون سرمایه بیشتر داره و زودتر سر پا میشه 

آدم از فرداش خبر نداره 

کن آدم ولخرجیم پس انداز نداشتم عشق دنیا کردم 

یه ساله خواهران به زور برام وام قرعه کشی می‌زارن پول میگیرن الان با قرعه ها و پولایی که آزمون گرفتن نگه داشتن یک باغچه  کوچیک خریدن گذاشتن کنار برام اصلا سندش هم نمی‌دن بهم نفروشم 

ب نظرم تعادل برقرارکن و یکم خرید کن یکم پس انداز 

لباس خیلی زیادم اسرافه و ادم از اینده ش خبرنداره پس اندازکن ولی اینم ک هیچی نپوشی و فقط طلابخری بده!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید