2777
2789

یکی از نزدیک ترین شخصا به من هست نمیخوام بگم دقیقا کی

شما فک کنید پدر بزرگ یا پدر یا مادر یا برادر

ساپورت مالیم میکنه دارم تحصیل میکنم نمیتونم چیزی بهش بگم

حتی تحصیل هم نمیخواستم با زوره همشششششش

نمیخوام بیشتر توضیح بدم فقط بدونید یک ادم بشدت سمی هست ک نه میتونید چیزی بهش بگید نه میتونید به حرفاش و امراش گوش ندید ....

الان فقط ی تلفن ساده قراره داشته باشم باهاش همچنان از صب قلبم داره میاد تو دهنم خیلی حالم بده و استرس زیاد

در حالیکه هنوز اصن نمیدونم قراره چی بهم بگه تو ناخوداگاهم مونده انگار این ترسه‌...

لطفا بگین چیکار کنم استرسم کم شه یا انقد حالم بد نشه بتونم مقابله کنم چون در حال حاضر نمیتونم از زندگیم حذفش کنم

من ساعت ها الان ازش دورم ولی حال بدیه ولم نمیکنه

جلوی n میلیون ادم نمیترسم از هیچکس نمیترسم ولی از این شخص چرا...

دلیلش حرفایی هست که تو دلت مونده و بهش نگفتی ی حس تنفر و شاید گاهی نیاز به بودنش

اخه اصن مگه میشه بخش گف بالا چشمت ابروعه

ی کاری میکنه به گو ه خوری بیوفتی بگی اشتباه کردم گفتم حرف تو درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش حرفایی هست که تو دلت مونده و بهش نگفتی ی حس تنفر و شاید گاهی نیاز به بودنش

اصلا نیاز ندارم بهش نمیخوام ببینمش اصلااااااا

فقط چون یکی از نزدیکترین ها بهمه اگه ی روز مشکلی خدایی نکرده داشته باشه براش حلش میکنم ته قلبم نمیتونم بندازمش دور

ولیییی ابدا نمیخوام ارتباط بگیرم باهاش حتی

فقط صبر و بی تفاوتی منم عین توام میفهمم چی میگی

خیلی سخته خیلی چند ساله صبر کردم 

پاشدم اومدم خارج ایران فقط ارومتر بشم از جو سمس ک ساخته دور شم ولی میبینی حتی با ی زنگش انقد بهم میریزم

دوبار راجبش تاپیک زدم امروز هیچکی نیومد ی جواب درست بده بهم

اگه خیانت بود الان جذاب میشد براشون

وقتی دوبار تاپیک زدم یعنی حالم خیلی بدتر از چیزیه ک نوشتم 

ولی خب.... اینجا همیشه نوش دارو بعد مرگ سهراب همه چی جذاب میشه