2777
2789
عنوان

تو کمدتون چند دست لباس دارید خانما که واقعا مناسبه و مرتب 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 22 پست

اره خوبه 

من برای تابستون هنوز خرید نکردم پایان هر فصل هر چی که نخوام و یا کلا دوسش نداشتم و نپوشیدم و ...رو میدم ب کسی. 

چند تا دست هر فصل نگه میدارم فقط ‌. الان مرتب کردم از لباسای بهار ۵ تا شومیز و ۳ تا کراپ کت و چند تا کت مجلسی نگه داشتم .

برای تابستونم هر ماه سرفرصت میخرم دامن و شومیز لازم دارم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمدم واقعا نفس نمی‌کشه دیگه، هم لباس زیاد دارم هم مدام چیزای جدید میخرم. بعضیاشون هنوز حتی تگشون رو هم نکندم وقت نمی‌کنم همه رو بپوشم. ولی خب، عشق به خرید و استایل داشتن حد و مرز نمی‌شناسه در من.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

واقعا ؟؟؟

اره متاسفانه خیلی زیاد میخرم همشونم نو هستن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

من کلا هر سال فصلی لباس میخرم قانونه 

یک دست کامل رنگ کرم مشکی مانتو شلوار و شال دارم 

سر جمع سه جفت صندل خریدم 

لباس تو خونه برا مهمون ساحلی برا خودمون تیشرت شلوارک یه دوتا هم شلوار ابرو با دی خریدم 

ولی لباس نو نو سه دست مجلسی استفاده نشده 🤣🤣عروس نمیرم خوشم نمیاد اینارم گذاشتم دکور 

ولی لباس قبلی هام و میان برمیدارند از تو کمد خواهر شوهرا چون واقعا نو هست ولی هیچ علاقه ای به لباس زیر ندارم فقط بیرون می‌پوشم تو خونه اصلا همشون تمیزو نو 

ولی احساس میکنم کمه خیلی میخوام یه کمد مخصوص خودم زیبا ترررررررین ها کسوت ترییین ها با ساعت ها و کیف های ست داشته باشم 

اره متاسفانه خیلی زیاد میخرم همشونم نو هستن

به خوشی تنت کنیشون 🥰

شما وضعت خوبه گلم 🤭

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره