2777
2789

آقا بار سومه تاپیک میزنم 

۳۱ام بهم گفتن آموزشی برم سر کار کارم کار تو فروشگاه زنجیره ای شیرین عسل هست خواستم ببینم چه فاکتور هایی رو باید رعایت کنم ۳روز آموزشی بعد اون گفتن اگر تایید شی استخدامی 

چیکار باید کنم ؟ 

چطوری باشم ک استخدامم کنن؟ 

کسی آموزشی رفته فروشگاه بگه توصیه ای اگر داره 

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

لباست کوتاه نباشه 

از یکی که اونجا کار می‌کنه بپرس چ چیزهایی مهمه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرفتم

ولی خب سرت تو کار خودت باشه 

با گوشی مشغول نباش 

با گوشی حرف نزن

خیلی کند نباش 

لباس تمیز بپوش

طی زمان کارت از فروشگاه بیرون نرو مگر زمان هایی که خودشون بهت گفتن اجازه داری که بری 

تمام گفته هاشون رو عمل کن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

لابد کسی نرفته و یا نمیخواد راهنمایی کنه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

برخورد درست با مشتری

مشتری مداری

کارایی که مربوط به فروشگاهه انجام‌ بده مثلا قفسه ها خالیه جاشو پر کن و مراقب قفسه ها باش جنس ندزدن

گردگیری روی جنسا که خاک نباشه 

من ابنارو رعایت کردم تایبد شدم استخدامم کردن

دقیق تو دوربین چکت میکنن شنود هم دارن باید با مشتری قشنگ‌ و در شان و شخصیتت صحبت کنی عصبی نشی اگه قیمت پرسیدن و درست راهنماییشون کنی

برای حسابداری و صندوق یا برای کارهای داخلی فروشگاه

همش 

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

نرفتمولی خب سرت تو کار خودت باشه با گوشی مشغول نباش با گوشی حرف نزنخیلی کند نباش لباس تمیز بپوشطی زم ...

مرسی

برخورد درست با مشتریمشتری مداریکارایی که مربوط به فروشگاهه انجام‌ بده مثلا قفسه ها خالیه جاشو پر کن ...

مرسی عزیزم 

یه سوال مشتری هرجا رفت دنبالش برم؟

اجازه دست گرفتن گوشی دارم؟

رازی هستی از فروشگاه؟

واسه همه این کارا میتونم بپرسم حقوقت چقدره و بیمه داره؟ قرارداد چی؟؟

وزارت کار بیمه هم داره 

همش

خب برای صندوق که باید مقداری حسابداری بلد باشید واگه مصاحبه کاری داشته باشه سوالات فنی حسابداری رو خوب جواب بدید و موقع مصاحبه استرس نداشته باشید و با آرامش به سوالات جواب بدید 

کاربر آقا 
مرسی عزیزم یه سوال مشتری هرجا رفت دنبالش برم؟اجازه دست گرفتن گوشی دارم؟رازی هستی از فروشگاه؟

نه دنبال مشتری نرو در یه صورت برو که کمک ازت بخاد و جای جنسا و قیمتارو بخاد ازت بپرسه.

نه به هیچ عنوان گوشی دستت نگیر من سایلنت میکردم تو جیبم یا تو کشو میزاشتم .

گوشی دست بگیری تایید نمیشی

یکبار اتفاقی گوشیمو یادم‌نبود سایلنت کنم زنگ خورد جواب دادم ازم گرفتنش