2777
2789

سی و پنج سالمه و احساس میکنم تو زندگیم کار خاصی نکردم. نمیدونم چطور توضیح بدم. یک حس خلا تو زندگیم هست. وقتی به رویاها و آرزوهای گذشتم فکر میکنم میبینم الان هیچی نیستم. دلم میخواست یک دختر فوق موفق باشم. یک شغل با پرستیژ داشته باشم. ولی الان... به همه چی تو سطح پایین و معمولی رضایت دادم و شدیدا حس میکنم توی دنیا اونجایی که باید باشم نیستم.

دلم میخواد دوباره از جام پاشم و حرکت کنم ولی از نرسیدن میترسم

نهایتا چهار پنج سال دیگه بتونم بچه آوردنو به تعویق بندازم. اگه همین چهار پنج سال هم به درس و تلاش و.. گذشت و تهش هیچی نشد خیلی حسرت میخورم که کاش حداقل تفریح میکردم

نظر شما چیه؟ دیره برا موفق شدن و به همین داشته هام رضایت بدم و برم برا خودم بگردم و تفریح کنم؟ یا دوباره برم پی تلاش و ساختن آینده؟

اینجا ایرانه و ما مجبوریم شاهد مرگ ارزوهامون باشیم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم بشدت لین طرز فکرو دارم 

۳۱ سالمه و اپن جایگاهی که فکر میکنم لایقش هستم یا لااقل آرزوشو داشتم بهش نرسیدم 

ولی شرایط همه ی ما همینه 

تو این اوضاع داغون همین که زنده ایم و نفس میکشیم یعنی زرنگ بودیم 

همه چیز شده پارتی بازی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی همیشه شاده که از شرایطش راضی باشه موفقیت که بع شغل تیست خیلی کارا هست که توخودت بگردی میبنی موفق بودی و هستی

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

خیلیا بدون پارتی و سهمیه و... تو همین ایران ما موفق ترینن

ن باور نمیکنم یه مثال بزن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم بشدت لین طرز فکرو دارم ۳۱ سالمه و اپن جایگاهی که فکر میکنم لایقش هستم یا لااقل آرزوشو داشتم بهش ...

پارتی و... هم نقش داره ولی خیلیا بدون اون هم موفق شدن

الان میخوای چیکار کنی؟ ادامه میدی یا بیخیالی طی میکنی بره؟

نظر من اینه که همه ی جهان همینن اونم به خاطر وجود فضای مجازی...همه حس می کنم جایی که باید نیستن

سلنا گومز اینستاتو یه مدت بسته بود می گفت افسردگی می گیرم با چیزایی که می بینم

من خودم تو زندگی هر کاری فکر کنی کردم بازم حس خلای که شما می گیو دارم...با خیلی از دوستام که حرف می زنیم هر کس تو هر جایگاهی که هست ناراضیه و فکر می کنه حقش اینجایی که هست نبود

چه ربطی داره هر کسی میتونه تلاش کنه موفق بشه

اره خوشبحالت 

به نظرم به فکر زمان حالت باش . آینده ولش کن 

اگه بنا بر پیشرفته که سعی کن تو موقعیت و کاری که الان داری پیشرفت کنی نه کار جدید

برای تاخیر حاملگی هم حتما زیر نظر پزشک باش .

ن باور نمیکنم یه مثال بزن

اطرافیان من یه دختر همسن خودم هست بدون پول و پارتی تخصص دندونپزشکسشو گرفت الان تو یه کلینیک تو تهران کار میکنه که فثط وزیر و نماینده مجلس و... اونجا میرن. تو جردن هم خونه گرفتن