2777
2789
عنوان

حس خوب شاغل شدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره ی عقب افتاده یه بنده ی خدایی رو دادم به کسی هم نگفتم چون نمیخواستم ریا کنم

عزیزممم🥺🥲

خدا برکت بده به کسب و کارت🌹

نور بباره به مسیرت 🌸💖

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
چقدر قشنگه مبارک باشه انشالله موفق باشی

ممنون عزیزم 🌸🌱

چشماتون قشنگه😘

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

کلی مبارکت باشههه عزیزمم به خوشی استفاده کنی🤍🧿🫂

ی سوال دارم شما داخل دادگستری مشغول بکار هستین یا دفتر زدین؟

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
من با اولین حقوقم یه انگشتر برای مامانم و یه ساعت برای بابام خریدم

عزیزم😘🥲

منم اولین حق الوکاله واسه مامانم انگشتر عقیق و پدرم تسبیح عقیق از مشهد گرفتم 

چه خوشگله انگشترت

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

چقدر حس ناب و قشنگی😍دستتون هم خیلی قشنگه و همینطور انگشتر مبارک باشه🌱

خیلیییی حس خوبیه وقتی نتیجه شب بیداریا و تلاش کردناتو میبینی🥲😍

مرسی گلم😘💖

منم عکس انگشترمو بذارم؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

جدی جدی عاشقش شدم

کدوم شهری؟