2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب دیدم من و مادرم می‌خواستیم بریم خونه داییم 

که خیلی وقته من اصلا سمت فامیل نرفتم!

یهو میخواستم اسنپ بگیرم کلی درگیری پیش اومد 

رسیدیم پیش دانشگاه تحصیلم اونجا گیر کردیم🥲

یه جا خودمون رو تو اتاق قایم کردیم 

هر چی میخواستم اسنپ بگیرم نشد یهو در رو باز کردم

دیدم چندنفر با اسلحه رد میشدن😵‍💫😵‍💫😵‍💫

تا همینجا از خواب پریدم

قبلا هم از این خواب ها دیدم 😭😭😭

یدفعه خواب دیدم یه نفر افتاده بود دنبالم هر چی فرار میکردم به خونه نمیرسیدم

شنیدم خاب دم صبح تعبیر نزدیک به واقعیت داره

چند سال پیش خواب دیدم خواهر ازدواج کرد تو عروسیش بهم بی محلی می‌کرد پاشنه کفشش تو عروسی شکست

چند سال بعدش ازدواج کرد من رو حتی مراسم عقدش نبرد🥲🥲🥲

بعدشم به علت درگیری از هم دور شدیم با هم حرف نمی‌زنیم 

تنها خواهرمه 💔

میشه اینو تعبیر کنی یه باغچه تازه ساخته شده که درخت های کوچیک و نورس پرتقال داره ولی کمی زرد شده

منظورت از زرد یعنی رسیده یا پلاسیده شده؟ کلا میوه تی خواب خوبه حالا هرچی باشه سیب پرتقال البته اگر شیرین باشن میوه هم که کلا به ثمره های زندگی که خودمون تلاش کردیم و بدست آوردیم اشاره میکنه هرچقدر شیرین و آبدار تر نشانه های بهتری هستن .ولی اگر دیدی میوه این درخت خراب شده یا پلاسیده شاید زیاد نشونه خوبی نباشه .انشالله هرچی خیره

چند سال پیش خواب دیدم خواهر ازدواج کرد تو عروسیش بهم بی محلی می‌کرد پاشنه کفشش تو عروسی شکستچند سال ...

کفش کلا به روابط بین عزیزان اشاره داره کفش نو هم به یک آدم جدید که واردزندگی فرد میشه اشاره داره که بعضا اونو به خاستگار تعبیر می‌کنند و کفش گم شده یا شکسته اصلا تعبیر خوبی نداره