2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کی خوبه شما بوشهری هستی دکتر می‌خوام هم. اخلاق داشته باشه هم علم هم تک نفره بفرسته داخل کی خوبه

سیاکی

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

سرچ کنید دکتر زنان بوشهر دکتر تو 

تعداد کسایی که نوبت گرفتن و نمره ای که به دکتر دادن میاد

یه قسمت داره بالا محبوب ترین ها دکتر هارو بر اساس معروفیت و محبوبیت میچینه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

توی سایت زده 

اول کنعان نژاد

دوم توزنده جانی

سوم سبز پوش 

چهارم سیاکی 

از نظر مردم

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

سرچ کنید دکتر زنان بوشهر دکتر تو تعداد کسایی که نوبت گرفتن و نمره ای که به دکتر دادن میادیه قسمت دار ...

دکتر عباسی بیشتر همه هست 

ولی اینجا میگن چندتا چند تا با هم می‌فرسته  و صبر نداره

دکتر عباسی بیشتر همه هست ولی اینجا میگن چندتا چند تا با هم می‌فرسته و صبر نداره

راستش توی سایته نزده عباسی رو جزو محبوب ها 

ادرس سیاکی هم

بوشهر - بوشهر، خیابان سنگی، جنب انتقال خون، روبروی فروشگاه اتکا، ساختمان پزشکان جرجانی، طبقه 3، واحد 7