2777
2789
عنوان

از سارا بپرس بیا

167 بازدید | 20 پست

گلم تعلیق بااخطار مشکی یعنی چی؟ چجوری میشه حسابی ک تعلیق مشکی شده رو ازاد کرد؟

حسابم برااولین بار سر گزارش زدن تعلیق شده و مشکی

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

مشکی یعنی تموم عزیزم قابل برگشت نیست 

یه اکانتم یه سوال و جواب داده بودم مشکی شدم گفتن خلاف منافی عفت الکی الکی پرید 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا برای همیشه مسدود شده و باز نمیشهتعلیق مشکی یعنی تعلیق ابدی

عه از سارابپرس یبار میگفت کاربری ک تعلیق میشه رو میشه ازاد کرد

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

@ازسارابپرس

سلام

بقیه برای شما گزارش زدن یا شما برای بقیه؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عه از سارابپرس یبار میگفت کاربری ک تعلیق میشه رو میشه ازاد کرد

ایشون منظورشون چیز دیگه بوده

چند رنگ تعلیق داریم که مشکی ابدیه و بقیش سر تاریخ معین خود به خود کاربری فعال میشه

@__mahyar

سلامبقیه برای شما گزارش زدن یا شما برای بقیه؟

یکنفر فقط برام گزارش زد شایدم برام تاپیک زده گزارشم زده نمیدونم چون من کاربری جدیدم بود برای اولین بار تعلیق مشکی شدم

سلامبقیه برای شما گزارش زدن یا شما برای بقیه؟

بایه کاربری دعوام شد کاربریمو ۳ روز تعلیق کرد رفتم کاربری جدید زدم پیداش کرد اونو‌گزارش زد کاری بهش نداشتم یهو تعلیق مشکی شدم چ وضعشه 

@niniyar خدا نمیگذره ازت اونقد فوش ب خانوادم داد ندیدی

شما حتی دلیل واسه تعلیقی نداشتی هیچ توصیه ای نداشتی

یکنفر فقط برام گزارش زد شایدم برام تاپیک زده گزارشم زده نمیدونم چون من کاربری جدیدم بود برای اولین ب ...

علت تعلیق رو براتون چی نوشتن؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

علت تعلیق رو براتون چی نوشتن؟

هیچی خالی فقط یکسره تعلیق مشکی کردن

تماس با ما پیام بدید رسیدگی میکنن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یکنفر فقط برام گزارش زد شایدم برام تاپیک زده گزارشم زده نمیدونم چون من کاربری جدیدم بود برای اولین ب ...

باید برید تماس با ما صحبت کنین و... ببینین چه کار می کنن.

اگر مورد بدی نباشه شاید قبول کنن و کاربری رو برگردونن.

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو همون جا قسمتی داره پیام بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️ 

تماس با ما پیام بدید رسیدگی میکنن

اره شما بی دلیل و بی هیچ توصیه ای تعلیق دائم کن بدبختیش باشه برای ما