2777
2789

من از ۴ سالگی مامانم برام میزد

آردن میزدم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از کوچولوییش زدم سان اوزون آلمانی 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

۲سالگی فکر کنم ضد آفتاب بچه ها، به دارو خانه بگو بهت میگه، من سان سیف برا پسرم میزنم راضیم

من ک پارسالم میزدم یکسال و نیمه بود ولی فقط تابستون زدم ک آفتاب شدید بود ، ایروکس گرفتم ولی یکم سفیدیش زیاده سخت پخش میشه پسرمم گریه میوفته تا بزنم ، اولشم میخواستم سان سیف بخرم نظرم عوض شد یهو ، شما این مشکل رو نداشتی با سان سیف، انگار دونه های سفید داره و سخت هم جذب میشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
من ک پارسالم میزدم یکسال و نیمه بود ولی فقط تابستون زدم ک آفتاب شدید بود ، ایروکس گرفتم ولی یکم سفید ...

کار درستی کردی البته من تجربه این برند هایی که گفتی رو نداشتم ولی خوب چون ضد افتاب کودکان کلا از نوع فیزیکی هست سفید می کنه اما باید راحت روی پوست پخش بشه 

حتما روی دست و پا هم بزن اگر بیرون تیشرت و شلوارک می پوشه

کار درستی کردی البته من تجربه این برند هایی که گفتی رو نداشتم ولی خوب چون ضد افتاب کودکان کلا از نوع ...

اره دست و پاهاشم میزدم ولی خب حوصلش نمیشد رو صورتش بزنم گریه میوفتاد همش 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
الان میگن مواد صدافتابها سرطان زا، نباید کسی بزنه

ببین اینطور نیست که غلط بگن بعضی ها درست می گن چون می رسم سراغ ضد آفتاب هایی که مواد سرطان زا دارند یا اصلا نمی دونم چطور مصرف کنند و چی مصرف کنند 

ضد آفتاب هایی که فتالات و پارابن دارن بله شانس ابتلا به سرطان پوستی رو زیاد می کنند باید موقع خرید دقت کنید دیگه 

برای بچه ها بیشتر البته حتما به ترکیبات روی محصول دقت کنید 

اره دست و پاهاشم میزدم ولی خب حوصلش نمیشد رو صورتش بزنم گریه میوفتاد همش

خوب لااقل ولله بپوشه کلاه هم بپوشه خوبه کلی تلاش کن یه ضد آفتاب مناسب براش تهیه کنی حتما تست بگیر روی دستت تست کن جذب شدنش مشخص می شه حواست باشه فتالات و پارابن هم نداشته باشه

منم از یک سالگی شروع کردم چون اولین تابستونی بود که می رفت بیرون خونه تو آفتاب

براش کلاه لبه دارم بزن

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

من ایروکس ۴۰درصد برای پسرم میزنم راضیمدکتر تجویز کرده

عزیزم حتما ترکیباتش رو چک کن چون من الان چک کردم نوع مواد نگهدارنده محصول رو قید نکرده بود ‌معمولا محصولات که پارابن ندارن حتما این رو روی محصول می زنن که فاقد پارابن 

براش کلاه لبه دارم بزن

اره منم یه دونه براش چند وقت پیش گرفتم دوسش داره تو خونه هم می ره از کشو می یارتش می ذاره سرش 

بچه ها معمولا مقاومت دارن باید یه چیزی رو دوس داشته باشن که استفاده کنند مثلا خودت هم توی خونه حتما جلوی چشمم ضد آفتاب بزن که ببینه یاد بگیره