اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
داستانی؟نون و آموت بنظرم خیلی خوبنتو نمایشگاه کتاب همتایمی ک من رفتم همه غرفه ها خلوت بود جز این دو ...
من مجبور شدم انلاین بخرم از نمایشگاه
بعد تو اینستا دیدم خیلی نشر بد و اینا ترند شده گفتم بزار بدونم
مرسی لطف کردی 🙏🏻
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
برای ترجمه خوب دنبال نشر نباش بیشتر دنبال مترجم خوب باش.
معرفی میکنید چند تا 🙏🏻
نشر معتبریه خصوصا برا کتابای جنایی معمایی و ترسناک
بعد مدت ها خواستم برم سراغ این سبک گفتم از نشرش مطمعن بشم 😁
کتاب خوب تو این ژانر معرفی میکنید اگه میشناسید 🙏🏻
بستگی داره ادبیات کجا مد نظرت باشه یا کتاب توی چه حوزهای؟ ولی برای ادبیات به طور کلی سروش حبیبی، عبدالله کوثری، بهمن فرزانه، آبتین گلکار، مهدی سحابی، محمد قاضی، مهری آهی مترجمهای خیلی خوبی هستند.
جزو نشرهای معتبره نیلوفر آموت ثالث نیماژققنوسکوله پشتی مجازیمیلکانقطرهچشمهجمهوریمرواریدخوارزمیهرمسن ...
مرسی عزیزم لطف کردی 🙏🏻