2777
2789
عنوان

کتاب خونا بیاید لطفا

73 بازدید | 9 پست

نشر نون ترجمه هاش خوبه؟

خیلی سانسور نمیکنه؟؟

چند تا نشر که ترجمش خوب باشه معرفی میکنید لطفا 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

داستانی؟

نون و آموت بنظرم خیلی خوبن

تو‌ نمایشگاه کتاب هم

تایمی ک من رفتم همه غرفه ها خلوت بود جز این دوتا

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستانی؟نون و آموت بنظرم خیلی خوبنتو‌ نمایشگاه کتاب همتایمی ک من رفتم همه غرفه ها خلوت بود جز این دو ...

من مجبور شدم انلاین بخرم از نمایشگاه 

بعد تو اینستا دیدم خیلی نشر بد و اینا ترند شده گفتم بزار بدونم

مرسی لطف کردی 🙏🏻

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

برای ترجمه خوب دنبال نشر نباش بیشتر دنبال مترجم خوب باش.

معرفی میکنید چند تا 🙏🏻 

نشر معتبریه‌ خصوصا برا کتابای جنایی معمایی و ترسناک

بعد مدت ها خواستم برم سراغ این سبک گفتم از نشرش مطمعن بشم 😁

کتاب خوب تو این ژانر معرفی میکنید اگه میشناسید 🙏🏻

معرفی میکنید چند تا 🙏🏻

بستگی داره ادبیات  کجا مد نظرت باشه یا کتاب توی چه حوزه‌ای؟ ولی برای ادبیات به طور کلی سروش حبیبی، عبدالله کوثری، بهمن فرزانه، آبتین گلکار، مهدی سحابی، محمد قاضی، مهری آهی مترجم‌های خیلی خوبی هستند.

بعد مدت ها خواستم برم سراغ این سبک گفتم از نشرش مطمعن بشم 😁کتاب خوب تو این ژانر معرفی میکنید اگه می ...

جزو نشرهای معتبره‌ 

نیلوفر ـ

آموت ـ

ثالث ـ

نیماژـ

ققنوسـ

کوله پشتی ـ

مجازی ـ

میلکان ـ

قطره ـ

چشمه ـ

جمهوری ـ

مروارید ـ

خوارزمی ـ

هرمس ـ

نون ـ

جامی ـ

و چندتا نشر دیگه 

اینا جزو‌ نشر‌های معتبر و عالی بازار کتاب هستن

کتاب تو ژانر جنایی معمایی هم 

لیست مهمان‌ها 

دیزی دارکر

خواهر من قاتل زنجیره‌ای

سکوت بره‌ها 

هانیبال

مغازه خودکشی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

جزو نشرهای معتبره‌ نیلوفر آموت ثالث نیماژققنوسکوله پشتی مجازیمیلکانقطرهچشمهجمهوریمرواریدخوارزمیهرمسن ...

مرسی عزیزم لطف کردی 🙏🏻