2777
2789
عنوان

پسر 15 ساله چطور بفهمم معتاده

2081 بازدید | 123 پست

بعد ناهار میره پارک نیم ساعت

با موتور میره بیرون و اگر موتور نباشه یهو با دوستاش سوار موتور میشه میره

یهو میبینی بدون دلیل میخنده و خندش طولانیه 

رفتارش عجیب شده

خلاصه بگم اولا با دوستش هر روز میرفتن مراسم و خیلی به خودش میرسید

البته اونموقع نرمال بود رفتارش

بعدش یهو یجوری رفتارش شد همش تو فکربود و حواس پرتی شدید داش و خودشم میگف افسردگی گرفتم

بعدشم بردیمش روانشناس بهش گف برو بیرون و ۱ ساعت با دوستت باش و استخر برو و..

بعد یکم بهتر شد.. حرف میزد

تا اینکه یبار توی مدرسه یکی از بچه ها الکل برده بود و اینم خورده بود و..

بعدم یروز توی دستش سیگار دیدیم و یجوری داش قایمش میکرد(من ندیدم یکی دیگه گفته)

و ادامه اینم همون چیزیه که اول حرفام گفتم(کارهای الانش)

الان واقعا معتاده؟ سیگار میکشه؟یا چیز دیگه ای؟ چطور از ظاهرش بفهمم و چیکار کنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تروخدا مراقب بچه های این سنی باشید

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بگو بیا بریم چکاب کامل بدیم به بهونه چکاب تست اعتیاد بگیر 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کیت تست اعتیاد بگیر یهو سوپرایزش کن مجبور شه استفاده کنه اگر داداشته اگر پسرته بدون اینکه بهش بگی برو از این ظرفای ازمایش ادرار بگیر از بگو چکاپ میخوایم بکنیم حالا از اون برای کیت استفاده کن یا ببر ازمایشگاه(میخوای برا عادی سازی بعدش یه ازمایش خون هم برین بدین که باورش شه چکاپ سالانست)

شک نکن مواد میزنه خودت داری میگی موتوری الکل سیگار .....احتمال اینطور شخصیتی زیاد که مصرف میکنه کاریشم نمیشه کرد بنیانا از خانواده مشکل براش پیش اومده که رفته سمت اینچیزا خداهم بیهد دیگه راهش اینه تا آخر عمر