از بچگی کنجکاو بود و میخاست سر از همه چی در بیاره ولی دختر باادبیه و مدرسه و معلمش میگه دختر خوبیه فقط یکم شلوغ و کنجکاو الان کلاس ششم و واقعا خسته شدم از دستش ک چرا هر سال معلم همینو میگن درسشم بد نیس ن عالی ن پایین متوسطه... دخترای شما هم تو این چطورن و چطور رفتار میکنند لطفا راهنماییم کنید الان از پقتی از مدرسع اومدم باهاش قهرم چون نصبحتش میکنم همونجا میکه باشه ولی.... از وقتی اپمدیم معذرت خواهی کردولی من جواب ندادم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
وقتی مامانم میگه نکن ی کاری رو …باید خودم اونکار رو انجام بدم و بدیشو بفهمم که چیه تا دیگه انجام ندم
😐😂راضیم حقیقتا
خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/
لج نمیکنم ولی از اینکه شلوع تو کلاس خسته شدم از دستش.. میگم تو دختری و بازده سالته دیگه
هنوز خیلی کوچیکه 11سال سنی نیست بذار بچگی کنه تروخداااااااا بزرگش نکن بذار تا میتونه از این سن لذت ببره
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂