2821
2789

از بچگی کنجکاو بود و میخاست سر از همه چی در بیاره ولی دختر باادبیه و مدرسه  و معلمش میگه دختر خوبیه فقط یکم شلوغ و کنجکاو الان کلاس ششم و واقعا خسته شدم از دستش ک چرا هر سال معلم همینو میگن درسشم بد نیس ن عالی ن پایین متوسطه... دخترای شما هم تو این چطورن و چطور رفتار میکنند لطفا راهنماییم کنید الان از پقتی از مدرسع اومدم باهاش قهرم چون نصبحتش میکنم همونجا میکه باشه ولی....  از وقتی اپمدیم معذرت خواهی کردولی من جواب ندادم 

با لج که درست نمیشه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم دلم میخواست سر از همه چی در بیارم

الانم همینم

وقتی مامانم میگه نکن ی کاری رو …باید خودم اونکار رو انجام بدم و بدیشو بفهمم که چیه تا دیگه انجام ندم

😐😂راضیم حقیقتا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خوب باید کنجکاوی کنه که یاد بگیره دیگه 

مثلا چیکار کرده الان

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

معلمش چی میگه میگه شلوغه؟

بذار شلوغ باشه این روزها دیگه بر نمیگرده 

شلوغ و جنبش بچه باعث سرشکستگی والدین نیست...

هیچ وقت هم ب معلمش نگو من تذکر میدم گوش نمیده ... پشت بچه ات باش . بگو باشه 

مخصوصا ک میگی بی ادب نیست درسشم ضعیف نیست مته ب خشاش نذار

معذرت میخام جدای از تاپیکت سوال میپرسم 

پسر منم کلاس ششمه اما فصل شیش ریاضی که درصد و تناسبه مشکل داره 

دختر شما یاد گرفته؟

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه باید کنجکاو باشه دیگه اگه کار خطرناکی نمیکنه خیلیم خوبه و هوشش زیاده برای چی باید معذرت خواهی کنه؟

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

لج نمیکنم ولی از اینکه شلوع تو کلاس خسته شدم از دستش.. میگم تو دختری و بازده سالته دیگه

هنوز خیلی کوچیکه 11سال سنی نیست بذار بچگی کنه تروخداااااااا بزرگش نکن بذار تا میتونه از این سن لذت ببره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

متوجه نشدم تو چه چیزی کنجکاوی میکنه؟

مثلا میگه یه خودکار ک میفته بر میگرده نگاه میکنه و ازش چیزی میپرسع با بغلیش حرف میزنه حواس دوستشو پرت میکنه نفر اوله ک جواب میده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز