2777
2789

سالگرد داییمه،احتمالا دو سه ساعت دیگه بیان اینجا 

یه اتفاقی افتاد خیلی به من و مامانم بی احترامی کردن و پشت سرم حرف زدن یه چیزایی که حتی اینجا هم روم نمیشه بگم نمیخوام حتی نگاهشونم کنم اشتباه میکنم؟

این عمه هام ک ذات خیلی بدی دارن از یه زن هستن 

۷ تا عمه دیگه هم دارم از زن دیگه ی پدربزرگم که اونا واقعا خیر ما رو میخوان و خیلی آدمای درستین با اونا سلام و احوال پرسی کنم با اونا نه؟

کینه به دل گرفتم ازشون حس میکنم سلام هم کنم به کسی که برام طلسم و دعا میگیره حیفه خیلی🥲

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

ببین ظاهر رو حفظ کن. فقط خوش امد گوبی مجبوری. ـ. و گرنه میرن طلسم بدتری میگیرن برات 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی مراسم عادی برخورد کن سلام و احوالپرسی بکن بخاطر احترام به مجلس داییه خدا بیامرزت بعدش کاری باهاش ...

شاید در حد سلام از توی آشپزخونه 

اصلا دلم باهاشون صاف نمیشه😔

ببین ظاهر رو حفظ کن. فقط خوش امد گوبی مجبوری. ـ. و گرنه میرن طلسم بدتری میگیرن برات

حالم از ریختشون بهم میخوره

ی کاری کردن که یه خواب آروم برام آرزو شده

حالم از ریختشون بهم میخورهی کاری کردن که یه خواب آروم برام آرزو شده

چاره نیست گل دخترر.. مجبوری ظاهر سازی کنی. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حالم از ریختشون بهم میخورهی کاری کردن که یه خواب آروم برام آرزو شده

اومدن اصلا بهشون دست نده و روبوسی هم نکن  معلوم نیست شاید دعا رو توی صورت یا دستشون خونده باشن 

وااای منم متنفرم از عمه هام برن گمشن

من خداااا میدونه فقط چه طلسمی برام گرفتن که یه چیزایی میبینم دست و پام قفل میکنه فقط اون لحظه ی کلمه حرف میتونم بزنم اونم بسم الله هستش که بتونم نفس بکشم و دست و پام آزاد بشه 

قراره بعد از مراسم بریم پیش یه سیدی چیزی ببینم دردم چیه چ دعایی گرفتن انقدر بدبخت شدم 

من خداااا میدونه فقط چه طلسمی برام گرفتن که یه چیزایی میبینم دست و پام قفل میکنه فقط اون لحظه ی کلمه ...

خدا خودش جوابشونو میده توهم محلشون نده فقد از دور سلامشون کن همین

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️