2777
2789
عنوان

ناراحتی

62 بازدید | 8 پست

یه مثالی هست که میگن خدا خودش کمک میکنه 

برا من پوچ شد این مثال 

خدا اصلا منو نمیبینه ، یه خواسته ی طبیعی ۱ ساله دارم اصلا انگار نه انگار مشکلم اینجاست راه حل براش درست میشه عاااااالی و میگم اخیش درست شد و یکدفعه کنسل میشه یا شرایط تغییر میکنه و دوباره ناامید میشم منظورم اینه چیز خوبی هم سر راهم میاد خدا از راهم برش میداره نه یکی نه دوتا یکسال 

انگار نه انگار من بنده اش هستم اذیتم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
شاید به صلاحت نیست شاید بهترشو برات گذاشته کنار عجله نکن منم به این باور رسیدم که خدا قشنگ تر از خوا ...

دیگه کشش نداریم واقعا نمیتونم ، هرسری میگم خدایا این آخرین باریه ک ازت میخوام نفسم تنگ شد دیگه اینقدر چیزای طبیعی رو برام سخت نکن دیگه نمیتونم ولی اصلا انگار ن انگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اینجا می نویسم. 

دکتر روانپزشک بود نزدیک ۵۰ سالش هست (یعنی با تجربه هست) برام چند ماه دارو نوشت خیلی خیلی بهتر شدم ویزیت آنلاین هم داره.  اسمش می نویسم اگه دکتر دیگه ای پیدا نکردییه ویزیت آنلاین با همین بگیر.  یعنی قشنگ ۲۰ دقیقه وقت می زاشت و باهات صحبت می کرد و صحبت هاش هم معلوم بود از روی تجربه هست و خیلی امیدوارانه آدم به جلو هل می داد 

دکتر مهدی شریف مهر

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ببخشید اینجا می نویسم. دکتر روانپزشک بود نزدیک ۵۰ سالش هست (یعنی با تجربه هست) برام چند ماه دارو نوش ...

اخه فکر نکنم آنلاین مثل حضوری تاثیر داشته باشه

اخه فکر نکنم آنلاین مثل حضوری تاثیر داشته باشه

همین طوره.   این برای اصفهان هست

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)