2777
2789
عنوان

تاپیک جنجالی

184 بازدید | 17 پست

این تاپیک جنجالی نیست. اما دوست داشتم حرف دلم را بزنم.

خانوم های محترم من افغان نیستم. منسوب به یه خاندان اصیل شیرازی ام که 260 سال پیش اصفهان ساکن شدیم.

اما یه چیزی را بگم خدمتتون صرفا نظر شخصی خودمه. 

افغان ها بخشی از تمدن زبان فارسی هستند. در طول جنگ ایران و عراق به نفع ایران اسلحه دست گرفتند. الان در ارتباط با مساله خلیج از نام خلیج فارس حمایت کردند. افغانستان امانت داره مزار زرتشت پیامبره، پس این همه نفرت چرا؟ چون بدبختن؟ بی کس اند؟  رانده شدن؟ 

خانوما این ها هم ادمای نخبه خیلی زیاد دارن که جان میدن برای ایران اما اصلا فرصتی براشون فراهم نشد که توانمندی هاشون را نشون بدن . خیلیهاشون با وجود بی مهری های ما ایران را دوست دارن سرزمینی که روزگار دور وطن مادریشون بود. البته که در هر جامعه ای ادم بد و خوب هست حالا اگر ما به هردلیلی درست یا نادرست مردم مهاجرپذیری نیستیم باید قوانین سختیگیرانه برای مهاجرت های قانونی و غیرقانونی اتباع داشته باشیم. اما برای کسانی که رسما شهروند اند و ساکنن این کشور دیگه در شان فرهنگ و ملیت ما نیست توهین و فحاشی کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا ما با مهاجرت مشکلی نداریم غیر قانونی میان هزینه ای نمیدن کلی از منابع و انرژی ما استفاده میکنن تازه وقیح و پررو و طلبکار هم هستن کلی هم مشکلات اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی برای ما درست کردن

تمدنی که نون نمک طرف رو بخوری بعد کلیپ درست کنی به ناموسش توهین کنی بره به گور سیاه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیزی که خیلی برام جالبه اینه که

چند سال پیش جو سایت یه جوری بود که تا یکی میگفت افغان هستم و مسخره یا اذیتم میکنن همه دلداریش میدادن و وز رفتار زشت هموطناشون عذر خواهی میکردن!

اما یه چند وقتی هست که اوضاع عوض شده و همه فحاشی میکنن و.. حتی همون کاربرهایی که جزو دسته اول بودن!

این یعنی اینکه این جو بر خیلی از ماها تحمیل شده و دوثت داریم طبق این جریان پیش بریم..

خودم ایرانی و کورد هستم

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

یه چیزی که خیلی برام جالبه اینه کهچند سال پیش جو سایت یه جوری بود که تا یکی میگفت افغان هستم و مسخره ...

جریان اینه که ما خوبی کردیم ولی خیلی بدی دیدیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ما مشکلی با نژاد افغانستانی نذاریم

مشکل اینجاست که ایران ظرفیت نداره

مشکل اینجاست که این مهاجرین هیچ کاری برای ایران نکردن و نخواهند کرد

مشکل اینه که منابع داره خرجشون می‌شه ولی ما خودمون سیستان بلوچستان داریم که هیچ وضع درستی نذاره و تا چندین سال پیش بشاگردی داشتیم که دختربچه‌ها رو در ازای پول می‌فروختن و کک دولت نگزید ولی یهو واسه افغان یادمون می‌افته ئه باید کمکشون کنیم چون یه بخشی از تاریخ ایرانن!

.She's somebody , not some body.