2777
2789

خیلی دعاکردم خیلی دارو خوردم خیلی تقویت کردم هیچی به هیچی آخه چرا؟

قبل بیهوشی ازخداخواستم ناامیدم نکنه ولی وقتی به هوش اومدم وگفتن پوچ بوده فقط گریه کردم 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا بچه سالم و صالح بخواه 

همیشه میگم یا نده یا اگه میده همه چی تموم باشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم خدا بزرگه نا امیدنشو....من یه دستور بر ا تقویت تخمک از یه دکتر طب اسلامی دارم..توی کانالش گذا ...

ممنون میشم

بفرست

دوهفته مونده به پریودت شروع کن به انجامش....روز اول از صبح بعدطلوع آفتاب تا قبل غروب آفتاب هرساعتی که خواستی دمنوش شنبلیله دم می‌کنی به این شکل که یک لیوان آب جوش که اومد یکی دو قاشق مرباخوری شنبلیله خشک اضافه می‌کنی بهش فقط خود برگ شنبلیله اضافه می‌کنی آب یه دقیقه بجوشه زیرش رو خاموش می‌کنی ۵ دقیقه صبر می‌کنی تا دم بکشه فقط گرم باشه زیر شعله هم ملایم باشه نه زیاد باشه نه خیلی کم باشه... حتماً صبحانه حالا یا ناهارتو خورده باشی ناشتا نباشی.. شبش دمنوش شیوه درست می‌کنیم حتماً دمنوش شوید توی شب باید خورده بشه.. به این شکل که ۲ لیوان آب می‌ریزیم همون موقع دو قاشق مرباخوری شوید خشک اضافه می‌کنی با حرارت ملایم انقدر بجوشه که تبدیل به یک لیوان بشه.. بعد زیرشو خاموش می‌کنی همون موقع صاف می‌کنی یه قاشق مرباخوری سرخالی عسل اضافه می‌کنی میل می‌کنی حتماً شب دمنوش شوید مصرف بشه.. روز بعد که از خواب پا شدی از صبح تا قبل از غروب آفتاب هر ساعتی که انجام دادی دمنوش رازیانه دم می‌کنی ادامه در پست بعد

دوهفته مونده به پریودت شروع کن به انجامش....روز اول از صبح بعدطلوع آفتاب تا قبل غروب آفتاب هرساعتی ک ...

دمنوش رازیانه به این شکل ...1لیوان آب میریزیم یک قاشق مرباخوری رازیانه بهش اضافه می‌کنی ۵ دقیقه بجوشه از موقعی که شروع می‌کنه به جوشیدن ۵ دقیقه بگذره. خاموشش می‌کنی از صافی رد می‌کنی با یه قاشق مرباخوری عسل میل می‌کنی به صورت گرم.... دوباره شب که شد دمنوش شوید می‌خوری به همون طریقی که نوشتم فرداش دوباره دمنوش شنبلیله دوباره شب دمنوش شوید یعنی یک روز در میون یک بار دمنوش رازیانه یک بار دمنوش شنبلیله شب هام دمنوش شوید تا دو هفته پر بشه.... از روزی که دمنوش‌ها رو شروع کردی همزمان عرق فراسیون می‌خوری. روزی دو استکان یک نوبت صبح یک نوبت عصر. عرق فراسیون حتماً اصل باشه.. از عرقی جات‌گیری‌ها بخر... این دستور واسه کسیه که می‌خواد تخمک‌هاش بزرگ بشن و تخمک‌ها زیاد بشه....اون دستوری که توی تاپیک اول یا دووم نوشتم رو هم انجام بده رحم رو پاکسازی می‌کنه...بخدا خیلی ها تو کانالش نوشتن با همین دستور باردارشدن

دمنوش شنبلیله یک لیوان آب میریزی توی قوری وقتی که به جوش اومد دو قاشق مرباخوری شنبلیله خشک بهش اضافه می‌کنیم. یک دقیقه بجوشه زیرش رو خاموش می‌کنیم 5دقیقه صبر می‌کنیم بعد صاف می‌کنیم و با یه قاشق مرباخوری عسل به صورت گرم میل می‌کنی......این دستور رو میتونی چند بار انجام بدی هر بار 2هفته مونده به پریودت شروع کن پریود که شدی شبا فقط دمنوش شوید رو بخور......ولی دستور زاج و عسل و روغن زیتون رو که تو تاپیکم نوشتم از فردای اتمام پریودت شروع کن یک هفته روغن زیتون و عسل با زاج بعد اون تا روزی پریود میشی فقط روغن زیتون و عسل...چند ماه انجام بده.. 

ببخشید که طولانی شد اگه سوالی داشتی بپرس

یکدنیاممنونم 

فعلاتازه مرخص شدم حتما شروع میکنم هروقت سوال داشتم پیام میدم

الان تب ولرزدارم با دل ددشدید