2777
2789
عنوان

این پول ربا هست ایا

201 بازدید | 17 پست

یکی از فامیلای ما پول میگیره از بقیه و سودشو بهشون میده

مثلا از یکی زمین خریده بعد طرف پول زمینشو گذاشته پیش این و ماه به ماه سودشو میگیره

آیا ربا هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار میکنه با پولشون؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اگه تو سود و ضرر شریک باشن نه ربا نیس اگه فقط سود میگیره نظری ندارم مثن در حد سود بانکی باشه اکیه؟! نمیدونم واقعا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اگر سود حاصل از کار باشه ربا نیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اگه قرار داد سود نبندن و صاحب پول منتظر سود نباشه و خودش بده حلاله

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نمیدونم واقعا چون نزول وقتیه که پولو قرض میدی به کسی بعد با سودش میگیری اینکه پولو بدی طرف سرمایه کنه و باهاش کار کنه و سود بده فکر نکنم نزول باشه بازم زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

نه حقوقش خوبه قسط میده خودش تند تند زمین میخره

میگم پولی که ازدیگران میگیره، با اون پول کار میکنه؟ مثل همین زمینی که میگید بااون پول زمین میخره، میفروشه سودش میده به اون کسی که پول گرفته ازش