2777
2789

باید چه کار بکنه

حالا از همون خواستگار گرفته تا مراحل بالاتر

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

چی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟

باید توی انتخابش دقت کنه و یه مرد خوب انتخاب کنه 

چون اون یه نفره تو شاید بتونی یه مرد خوب واسه زندگی پیدا کنی اما هرگز نمیتونی همه زن های عالم رو درست کنی 

چی؟

میگم واسه اینکه خانومای دیگه به یه زن به خاطر شوهرش یا خواستگاری خیانت نکنن نخوان ازش بگیرمش و واسه خودشون بکننش باید چی کار بکنیم؟

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

😂😂😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

😂😂😂

امضات🤲🏻🌸

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بلاخره یه زن پیدا میشه نگاه بندازه مهم همسرته رو نده

بعضی خانوما با اینکه خیلی موجه هم هستند ولی باز متاسفانه کارهای جالبی انجام نمیدن!

امضات🤲🏻🌸

❤️🌹

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یعنی چی؟باید توی انتخابش دقت کنه و یه مرد خوب انتخاب کنه چون اون یه نفره تو شاید بتونی یه مرد خوب وا ...

از کجا بفهمیم آدم خوبیه

چون من خودم حس میکنم خیلی ها واسم میزنن متاسفانه تا واسم خواستگار میاد😔

با اسپری رنگی روش علامت بزنه

میگم واسه اینکه خانومای دیگه به یه زن به خاطر شوهرش یا خواستگاری خیانت نکنن نخوان ازش بگیرمش و واسه ...

شوهره مگه دیوید بکهام یا برد پیته؟

که بخوان بدزدنش؟

خود مردا انقدر هولن میفتن دنبال بقیه...

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی