2777
2789

بچه ها خواهرم توی یه مغازه لوازم خانگی کوچیک شروع به کار کرده که اجناسش همه حراجی و ارزون و جنس ایرانی الکی هستن یعنی ارزش خاصی ندارن ۱۵ روزه میره به غیر از اون دوتا خانم دیگه اونجا هستن که خواهرم میگه احساس میکنم از اونا نگرفته نمیشه ازشونم بپرسم راستشو نمیگن الکی میگن اره ماهم دادیم.

حالا صاحب کارش دوتا داداشن که ادمای خوبین زن و بچه دارن و از همه لحاظ خوبن ۵ نفرن هر روز خانوادگی بالا سر کارن و هواسشون به فروشنده اس ولی امروز بهش گفته فردا برو سفته ۲۰۰ ملیونی بیار.بعد خواهرم میگه چه لزومی داره سفته بدم وقتی خودشون بالا سرمون هستن از دستشون ما جم نمیخوریم نه قراره وسیله خونگی بزاریم زیر کفتمون بدزدیم نه قراره اسیبی به محصولات ارزونش بزنیم که میگه سفته بده نه فروشگاه معتبریه . نه وسیله هاش اونقدر می عرضه

از ساعت ۱ میره تا ۸ حقوقشم ۴ تومنه خیلی کمه خیلیم کار میکنه وظیفش فقط‌ فروشندگیه ولی کمکشون بار خالی میکنه و ... هرچی‌بهش میگیم نرو میگه که دوست دارم سرگرم باشم و دستم تو جیب خودم باشه

حالا امروز چجوری بهش بگه که سفته رو نمیدم ؟

طرف اخراجش میکنه دیگه درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگه خیلی راحت و بی‌حاشیه: "من ترجیح میدم سفته ندم، چون ارزش وسایل و شرایط کاری اینجا اونقدری نیست که همچین تعهدی بدم. اگه براتون مهمه، خب احتمالا دیگه همکاری‌مون تمومه." ریسکشو باید بپذیره، احتمال زیاد میندازنش بیرون.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هر جا بره کار کنه سفته رو میگیرن حالا این مقدار شاید زیاد گفته بهش ولی بدون سفته جایی کار نمیدن 

پشت سفته باید بنویسه جهت امانت جهت ضمانت کاری 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بره یجا دیگ اخه 4 تومن خیلی کم میده و اینک بگو اصلا تو خالی کردن بار کمک نکنه مگ کمر بدنش از سر راه اورده سفته رم همه جا میگیرن فقط توش قید بشه حتما بابت ضمانت کار اصلا سفته ده تومنی هم باشه اگ مثلا خدایی نکرده 20 تومن خسارت بزنه با همون سفته ده تومنی میتونن 20 تومن بگیرن و برعکس اگ شما یه تومن خسارت بزنی با سفته دویست تومنی همون یه تومن بیشتر نمیتونن بگیرن فقط میگم حتما تو سفته باید قید بشه بابت ضمانت کار و یه قرار داد دست نویس یا رسمی نوشته میشه شماره سفته روش می‌نویسید می‌نویسید این سفته فقط بابت حسن انجام کار و حواس جمع بودن بابت کار هست و هیچ اعتبار دیگ ای ندارد و صاحب کار موظف هستش در صورت پایان قرار داد سفته رو برگردونه و بعضا قید میکنن درصورت عدم تمایل به همکاری مثلا باید یک ماه قبل خبر بدید که دنبال نیرو جایگزین باشن درصورت یهو گذاشتن رفتن مثلا حقوق یک ماه اخر نمیدن یا هرچی که لازم باشه بعد هم شما امضا میکنید هم صاحب اونجا اگ قرار داد رسمی باشه که بهتر اگ نه یه همچین چیزی بین خودشون باید بنویسن