من جدا شدم چندساله از همسرم.الان دختر خالم مجرده براش خواستگار مهندس اومده بعد به پدر مادر و خواهرم گفتن اما از من پنهان کردن حتی رسمی شده ولی هنوز عقد نکردن فقط نامزدی.من جدا زندگی میکنم وقتی شنیدم خیلی دلم شکست مثلا چرا من ندونم؟مگه قراره چکار کنم؟من اینقد ساده ام برا دختر خالم خوشحال میشدم اگه میدونستم اما اینا فک کردن من حسادت میکنم حتی از پدر مادرمم دلم شکسته اینام ب من نگفتن حتی از من دفاع نکردن پیش خالم ک چیه حالا بدونه؟😭🥺
❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱