من جدا شدم چندساله از همسرم.الان دختر خالم مجرده براش خواستگار مهندس اومده بعد به پدر مادر و خواهرم گفتن اما از من پنهان کردن حتی رسمی شده ولی هنوز عقد نکردن فقط نامزدی.من جدا زندگی میکنم وقتی شنیدم خیلی دلم شکست مثلا چرا من ندونم؟مگه قراره چکار کنم؟من اینقد ساده ام برا دختر خالم خوشحال میشدم اگه میدونستم اما اینا فک کردن من حسادت میکنم حتی از پدر مادرمم دلم شکسته اینام ب من نگفتن حتی از من دفاع نکردن پیش خالم ک چیه حالا بدونه؟😭🥺
مادرم از دهنش پرید گفت وای خراب کردم خالت گفته ب اون نگید
می خواستی به مادرت بگی بلانسبت شما خاله ام غلط کرد حالا دخترش چه تحفه ای هست که شوهر کردنش برام مهم باشه فردا پس فردا به خاله سلام نکردم یا تو روش نگاه نکردم گله نکنه. واقعا هم با این افراد ارتباط نداشته باش. دوست و دشمن خودت رو بشناس.
من جات بودم تو عقد و عروسی اگه دعوت میکردن نمیرفتم
👌
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
به پدر مادرم خواهرم گفتن اما ب من نگفتن فقط من نباید میدونستم؟
ما این کارو قبلا با یکی کردیم خیلی ناراحت شد حتی برا جشن نامزدی نیومد
ما نگفتیم حسادت میکنه ولی خب ترسیدیم ناراحت بشه نمیدونم چرا ولی فک کردیم اینجوری بهتره که دیرتر بهش بگیم که اشتباه کردیم
۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂
اونم ازدواج کرده زودتر از من 😂یکسره میگه شوهرم هرجی نداره الکی میگه موقع مجردی ک میگف خاستگاری ندارم با اینکه داشت الانم از شوهرش بد میگه با اینکه خوبه فک مکنه بهش حسادت میکنیم😐ی وقت چشش میزنیم 🤣💔
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘