helliaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 2615 عنوان خیلی شرمنده ی مامانم هستم من خیلی بی عرضه ام 😓💔 157 بازدید | 6 پست مامانم فقط ۴۳ سالشه ولی انقدر شکسته شده و ضعیفه انگار بالای ۵۰ رو داره خیلی هم غصه میخوره نمیدونم براش چیکار کنم 🤦🏻♀️😞تروخدا برام دعا کنید اون رشته ای که میخوام قبول شم برم دانشگاه کمکش کنم شرمنده شم خاک بر سر من که نتونستم اون رشته رو قبول شم 💔😓 اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 1404/02/24 | 10:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدی1969 عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 980 زندگی واسه درصد زیادی از خانواده ها همینطوره ، شما نباید خودتون رو سرزنش کنید. تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار
شب_ماه14 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 10234 عزیزمم از الان به بعد بخون نهاییتو بالا بگیری بعدم کنکور تیر چیزایی که خوندی تستشو بزن یکمم از پایه بخون ازمون بزن مطمینم به چیزی که میخوای میرسی🙃
helliaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 2615 عزیزمم از الان به بعد بخون نهاییتو بالا بگیری بعدم کنکور تیر چیزایی که خوندی تستشو بزن یکمم از پایه ... انشالله عزیزم برام دعا کن هعی نا امید نشم اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر