2777
2789

حالا منظورم از پارتنر کلا دوره دوستی یا دوره عقد و ایناست 

بچها میدونم بهم میخندین و شاید براتون مسخره باشه 😭😂 ولی خوشبحالشون اکثرشون ک من میبینم براشون بهترین گوشی رو میگیرن بهترین لباسا و همش بیرون .. ان شاالله که خوشبخت باشن .. خیلی خوبه که آدم یه مرد حامی تو زندگیش داشته باشه که کنارش حالش خوب بشه .. 

همین تامام.😅 

مثلا دارم برای آزمون وکالت میخونم چه فکرایی میاد تو سرمم 😂  راستش من خسته شدم از درس خوندن دلم میخواد یکی تو زندگیم باشه ..  هعی.  شما تظرتون چیه راستی ۲۳ سالمه 

بنظرتون آدم با ازدواج خوشبخت میشه ؟؟!

نه. بهترین کار اینه خودت به یه جایی برسی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونش رفیق من حتی لباس نداشت پسره براش گرفت هر دیت گلای 4/5میلیونی

از نظر مالی فرهنگی پسره انگار فیله دختره مورچه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
راستش اینم موافقم ..خودمم میگم.. ولی آدم از تنهایی هم خسته

خیلی وقت هست. به یه جایی برسی فرصتهای بهتری سر راهت میاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نمونش رفیق من حتی لباس نداشت پسره براش گرفت هر دیت گلای 4/5میلیونیاز نظر مالی فرهنگی پسره انگار فیله ...

چ جالب آره خودمم این موردا زیاد میبینم .. 🥲 

چجوری آشنا میشن با همچین موردایی

چ جالب آره خودمم این موردا زیاد میبینم .. 🥲 چجوری آشنا میشن با همچین موردایی

رفیقشون باهم اشنا کرده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون