2777
2789
عنوان

افسردگی و شکست دادنش

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 68 پست
خیلی خوبه ک خودت بیماریتو پذیرفتی شوهر من وقتی بیماریش عود کنه و توهم برنه میگه هیچیم نیست اینا دستی ...

من الان چون تو دوره خوبیم اینجوریم وگرنه منم اونجوری میشم حتما

ولی خب اونموقع ها خانواده م سعی میکنن کنترلم کنن

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

چقدر بد قطعا اصلا پنهان کردنش خیلی بده

من خیلی خانواداه شوهرمو نفرین میکنم ک مخفی کردن خدا انشاالله این بلا زگرو سر دختر و پسر مجردش بیاره،ایندمو تباه کردن،اگه اولش میگفتن یا قبول میکردم یا نمیکردم اینجوری فریبم دادن،وقتی توهم بزنی خودت متوجه میشی ک توهمه؟ببخشید اینا رو میپرسم عزیزم چون مشکلت مشابه شوهرمه میپرسم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان چون تو دوره خوبیم اینجوریم وگرنه منم اونجوری میشم حتماولی خب اونموقع ها خانواده م سعی میکنن ...

شوهرمم میخوره قرصاشو ولی تو توهم دیگه قبول نداره ک بیماریه،شوهر من خیلی اروم و مظلومه شما چی

من خیلی خانواداه شوهرمو نفرین میکنم ک مخفی کردن خدا انشاالله این بلا زگرو سر دختر و پسر مجردش بیاره، ...

عزیزم میدونم چقدر سخته منم یکی از اعضای خانواده م که این مشکل رو داشت میخواستن واسش زن بگیرن و بهش نگن خودش به دختره گفت که این مشکل رو داره دختره هم قبول کرد ولی عمر اون فامیل من قد نداد که با هم ازدواج کنن

گاهی میتونم تشخیص بدم و نادیده بگیرم حتی گاهی هم نه 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

شوهرمم میخوره قرصاشو ولی تو توهم دیگه قبول نداره ک بیماریه،شوهر من خیلی اروم و مظلومه شما چی

من گاهی تو دوره های عادی هم نمیتونم قرص بخورم یکی هی باید باشه این داروهای منو چک کنه و واقعا اصلا دست خودم نیست 

اره منم ارومم معمولا 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

عزیزم میدونم چقدر سخته منم یکی از اعضای خانواده م که این مشکل رو داشت میخواستن واسش زن بگیرن و بهش ن ...

خداکنه آهم دامنشونو بگیره،با این حال خیلی اذیتم میکنن خانوادش،فدات خدا بزرگه کسایی ک دوقطبی ان ادمای خوبین مطمئنم پیش خدا خیلی عزیز هستین ،براتون دعا میکنم ک تنتون همیشه سالم و ارامش روحی داشته باشین😘😘

خداکنه آهم دامنشونو بگیره،با این حال خیلی اذیتم میکنن خانوادش،فدات خدا بزرگه کسایی ک دوقطبی ان ادمای ...

ممنونم واقعا امیدوارم شما هم نی نی سالم و صالح داشته باشید حال شوهرتون هم خوب بشه💚

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️