2777
2789
عنوان

بیاین بگین چطوری پولموبگیرم

323 بازدید | 21 پست

اول بگم 200تومن پول زیادی نیست که بخوام به خاطرش حرص بخورم بیشتر به خاطر رفتارطرفه

دیروزرفتم پیش ماما برام آزمایش وسونو نوشته هیچ معاینه دیگه ای نکرده بعداومدم آزمایشگاه گفتن بیمه اسمشونمیاره اصلا برو دکترعمومی بنویسه رفتم همون درمانگاه دکترعمومیش میگه بیابهش بگو موظف بوده بگه که بیمه طرف قرارداد با ماماهانیستن دوباره پول ویزیت دادم، همسرم میگه ولش کن اما من اعصابم بهم ریخته میخوام زنگ بزنم بگم اگه ندادن بگم صدقه سربچه هام 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا 

زنگ بزنی بگی اعصاب خودتو خورد کردی الکی

ازاین به بعد حواستو جمع کن جاهایی برو که با بیمت قرارداد دارن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ولش کن بابا زنگ بزنی بگی اعصاب خودتو خورد کردی الکیازاین به بعد حواستو جمع کن جاهایی برو که با بیمت ...

الان فهمیدم بیمه باهیچ مامایی قرارداد نداره 

الان فهمیدم بیمه باهیچ مامایی قرارداد نداره

وا 

بیمتون چیه ؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
خوب خودت رفتی دکتر عمومی گلم باید هم ویزیت میدادی بدون ویزیت مگه کسی رو داخل مطب راه میدن

درمانگاه مال همون دکتره ماماهم توهمون درمانگاهه گفتم شاید ویزیت نگیرن اما گرفتن

میگیرن عزیزم 

هردکتر جدا ویزیت داره 

وا بیمتون چیه ؟

تامین اجتماعی وتکمیلی

خوددکتر عمومی گفت که بیمه باهیچ مامایی قراردادنداره قبلهم یه مامابهمگفته بود دارو رو قبول نمیکنه اما سونووآزمایشونمیدونستم

تامین اجتماعی وتکمیلیخوددکتر عمومی گفت که بیمه باهیچ مامایی قراردادنداره قبلهم یه مامابهمگفته بود دا ...

تو شهر من سونو و اینا با تکمیلی رایگانه

درمونگاهتو عوض کن. 

نه عزیزدلم هر کدوم از اونا مگه اتاقشون جدا نیست؟ هر کدوم کار خودشونو دارن.

و سعی کن همیشه برای متخصص زنان ماما رو فقط برای شنیدن قلب و ویزیت عادی برو

تو شهر من سونو و اینا با تکمیلی رایگانهدرمونگاهتو عوض کن.

بله توآزمایشگاه رایگانه به شرط اینکه دکتر بنویسه نه ماما ظاهرا ماماها جزو پزشکان نیستن که بیمه باهاشون قراردادنمیبنده