2777
2789
عنوان

رشته‌ی حقوق در سن سی سالگی❓️

129 بازدید | 9 پست

من به زودی سی ساله میشم.

کارشناسی ارشد یک رشته‌ی مهندسی دارم از دانشگاه دولتی

و چندین سال مرتبط با رشته م کار کردم.

اما از همون اوایل رشته ی حقوق رو هم خیلی خیلی دوست داشتم. چندین نفر از خانواده م هم حقوق خوندن و وکیلن. احساس می کنم برای این رشته خوبم.

ولی نمی دونم شروع کردنش توی سن ۳۰ سالگی درسته یا نه؟...

یعنی همه چیز رو رها کنم برم دنبال یه چیز کاملا جدید؟

دیر که قطعا نیست لیسانس که چهارسال هست معدل الف  که باشی۷ ترمه میتونی تموم کنی حتی دانشگاه آزاد شنیدم ۶ ترمه هم میشه تموم کرد .. 

بعدم که آزمون وکالت هست اگه خیلی خوب درس بخونی تو سن ۳۵  دیگه آزمونم قبول شده باشی میشی کارآموز وکالت  تمااام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ولی هم کلاسی دارم که بالای ۳۰ سالشونه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

همه چیز شدنیه

درکت می کنم منم حدودن هم سن تو ام

آدم فکر می کنه دیره

ولی دیر نیست

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

شما رشته تون حقوقه ؟

بله

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
بله

اگر اشکالی نداره چند تا سوال ازت می پرسم

ممنون می شم اگر وقت داشتی جواب بدی 🙏🏻

من فوق لیسانس مهندسی دارم الان.

و رشته ی دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده.

حتما باید از لیسانس دوباره کنکور بدم؟

از اونجایی که با لیسانس هر رشته ای میشه فوق رشته ی دیگه شرکت کرد، فرض کن برم کلاس کنکور ارشد حقوق، کنکور ارشد حقوق بدم و قبول بشم. بازم می تونم امتحان کانون وکلا بدم؟

اگر اشکالی نداره چند تا سوال ازت می پرسمممنون می شم اگر وقت داشتی جواب بدی 🙏🏻من فوق لیسانس مهندسی ...

اتفاقا هم کلاسی ای دارم که شرایط مشابه شمارو داره

نه نیازی به کنکور نیست میتونید برید دانشگاه آزاد ثبت نام کنید این رشته رو

هزینه ش گرون نیست ترمی ۷ تومن میشه نهایت 

برای آزمون وکالت حتما باید لیسانس حقوق داشته باشید