2777
2789
عنوان

هی برقا رو قطع و وصل میکنن

185 بازدید | 12 پست

این چه وضعشه خدایی الان قطع و وصل کردن دیشب هم همینطور در حد دو ثانیه با این کارشون فقط میخان وسایل ها مردم و بسورونن این دیگه چه بدبختیه مردم هم خیلی بی عرضه ان تلویزیون برادر شوهرم 65اینج بود دیشب سوخت یخچالم 70م قیمتشه داده ارور میده 😭

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا👍

مردم ایران بی عرضه و بدبختن اگه یه کشور دیگع بود تا الان ریخته بودن بیرون ن مثل اینا حاضرن نون خشک بخورن گدایی کنن ولی نریزن بیرون

مگه نمیدونی عوضش امنیت داریم؟!!!

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

مگه نمیدونی عوضش امنیت داریم؟!!!

ری دن تو امنیتشون پریشب بیرون بودم با ماشین پسرها با موتور کنار ماشینم گاز میدادن گفتم برین اونور میرین زیر ماشین عوضی آینه ماشینم و شکست جلو 110 هیچ گوهی نخوردن 

مردم ایران بی عرضه و بدبختن اگه یه کشور دیگع بود تا الان ریخته بودن بیرون ن مثل اینا حاضرن نون خشک ب ...

خواهر وقتی طلا ارزون شد یه آه و گریه و زاری راه افتاده بود که ما انگشتر خریدیم چرا ارزون شد از اون جا فهمیدم خیلی وضع مردم خرابه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...