2777
2789
عنوان

دیگ بچه ها باید شش صبح برن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 49 پست

ازما طبق قبل میرن ولی  این فقط تااخرساله ۴روزدگه تعطیل میشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز مامانا اومدن بودن مدرسه دعوا

اشتباه رفتن مدرسه کاره ای نیست 

باید میرفتن آموزش پروزش

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

مدارس تموم شدن متوسطه اول دوم که عملا تعطیل هستن ابتدایی هم اگه خیلی سخت بگیرن یک هفته دیگه تمومه

اینم درسته

نهایت یکی دوهفته دیگه برن. بار روانی داره بیشتر . نارضایتی مردم رو بیشتر میکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب اگر قرار به خوابِ مرض دارن بدبخواب کنن بچه ها روهر جامعه ای ک نظام اموزشی پوچی داشته به هیج جا نر ...

خدا ب خیر کنه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اینم درستهنهایت یکی دوهفته دیگه برن. بار روانی داره بیشتر . نارضایتی مردم رو بیشتر میکنه

یعنی ازسال جدید همین روند ساعت شش صبح ادامه داره؟

یعنی ازسال جدید همین روند ساعت شش صبح ادامه داره؟

نه دیگه الان هوا گرمه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بار اومدن دیگهچقدر مجازی بود

آره بخدا دخترمن هنوز ریاضی لون دوسه سال مجازی رو بلد نیست 

مشکل داره

اینم درستهنهایت یکی دوهفته دیگه برن. بار روانی داره بیشتر . نارضایتی مردم رو بیشتر میکنه

اگه تعطیل میکردن میگفتن باز تعطیل شد مدارس اگه تعطیل نمیکردن میگفتن اگه برق کمه بچه ها بیخود میرن مدرسه تعطیل کنید 

کلا مملکت ما یه طوریه هر کاری کنی یه چیزی میگن مثل رابطه مادرشوهر عروس که هر کاری کنی یه حرفی توش هست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه دیگه الان هوا گرمه

اون موقع هم میگن سرده قراره گاز کم بیاد

مدرسه دختر من گفتن همون مثل قبل بیاید.ولی یه مدرسه پسرونه، نزدیک خونمون از ساعت ۶ ، صداشون تو مخمون. ...

دارن پسرا رو مرد بار میارن😁

امروز دلم ب پسرم سوخت شوهرم گفت باید یادبگیره شش صبح بیدار بشه فردا میخواد تهران نون دربیاره الکی ک نیست

بله بخاطر مشکل برق اینکارو کردن،واقعا همش دارم حسرت میخورم به این اوضاع کشورمون این شده

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.