2777
2789
نمیشه اینهمه ادم اشتباه کنن که

نمیدونی که فاصله این همه دختر با هم چقدره شاید نزدیک همن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس کردم ولی نه لامپی تکون خورد نه چیزی فقط یه لرزش کوچیک

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣
عزیزم نترس منم خیلی اینطوری فکر کردم دیدم اشتباه بوده

عزیزم ده نفر آدم مختلف میگن زلزله اومده چه اصراری داری نبوده من قشنگ حس کردم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
بخوابیم به نظرتون؟

اخبارو ببین و بخواب

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

کجای کرجالان

تو جام دراز کشیده بودم قشنگ زیرم لرزید بقیه خانواده هم فهمیدن دوسه هفته پیش هم اومد اما این یکی واضح تر بود

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
تموم کوچه بازارهها و خیابونا ماشین سنگین دارن؟پس چرا ملت اعتراض نمیکنن دم به دقیقه نترسن؟بیخیال بابا ...

قربونت برم نگفتم زلزله محاله تجربه خودمو گفتم