2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم علتش چیه😐😐😐

176 بازدید | 10 پست

احترام میزارم اخرش مثل سگ پاچمو میگیره امکان نداره و غیر ممکنه به کسی خوبی کنم پشیمون نشم 

چند تا مثال میزنم ببینید 

یکی فامیلای مجرد بود از همش خونه ما بود 

وفتی ازدواج کرد جلوی خودم یکی میخواست بره خونش بهش گفت میخوام بیام خونت بعد چون من پیشش بودم از ترس اینکه نرم خونشون به اون یکی گفت بعداااا باهم حرف میزنیم چشمکم زد بهش😐

یکی بود ولله کسی دعوتش نمیکرد من پاگشاش کردم یه بارم همینجوری اومد خونم شام بعد یه جا رفتیم اونایی که دعوتش نکرده بودن رو تحویل مبگرفت با من حرف نمیزد😐

یکی عروسیش همه کم کادو دادن ما با وجود وصع مالی بد عروسیش کادو مناسب دادیم بعد جلوی اونایی که کادو کم دادن بچه منو مسخره کرد😐

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

یا یه دوستم انقدر بهش خوبی کرده بودم خدا شاهده اومده بود جایی خیلی تنها بود من همش همراهش بودم بعد این خودش میگفت تو خیلی خوبی

بعد که رفتیم تو جنع دوستاش با من قهر کرد و بهم ناز چشم می اومد😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثله منی دستت نمک نداره .ولی من میدونی چه کار کردم هر کدوم که جواب محبت منو با بی محبتی دادن در خونه ...

منم همینم با همه کاتم