2777
2789
عنوان

پسرم از کمد منو باباش پول برداشته

311 بازدید | 24 پست

سلام از دیشب که فهمیدم ذهنم درگیره نمیدونم چه برخوردی باهاش بکنم سابقه نداشته اینکارش ۴۰۰تومن انداخته تو قلکش نمیدونم چقدشو برده تو کمد مهدش گذاشته میترسم ادامه پیدا کنه اینکارش میشه راهنمایی کنید.همه چی هم براش میخریم کمبودی نداره .اصلاهم تنهایی بیرون نمیره حتی تا سوپری که بگم بره خوراکی بخره برا خودش

حتما با مشاور کودک صحبت کن عزیزم 

اینجا چیزی گیرت نمیاد 

و اینکه شاید یکی تو مهد ازش پول میگیره 

با پسرت صحبت کن.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما با مشاور کودک صحبت کن عزیزم اینجا چیزی گیرت نمیاد و اینکه شاید یکی تو مهد ازش پول میگیره با پسر ...

اره باید برم پیش مشاور ولی الان ذهنم درگیره.نه میگم به کسی دادی میگه نه میگه گذاشتم توی کمدم زیر دفترام تو مهد فکر میکنم میخواد از ما تقلید کنه

شایدغقلش نکشیده همینجورپول نقددیده گفته توقلکم بربزم نمیدونه یواشکی برداشتن اشتباهه  یه بچه کلاس اولی میگفتن دلارای  باباش  رومیزش بوده برده مدرسه توکلاس داده همکلاسباش  معلم متوجه شده همه جمع کرده وقتی ازبچه پرسیده گفته ماتوعروسیا ازاینامیریزیم روسرعروس  😀نمیدونسته اوناتقلبین  بچه ان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پول نقد جلو چشمش نزار بچه هست مفهوم دزدی رو نمیفهمه .من خودم دوران مدرسه پول خورد از جیب بابام برمیداشتم🥴یه بار جلوش بگو احساس میکنم پولم کم شده به شوهرت بگو فلانی تو برنداشتی؟ بعد هم از پسرت بپرس.یه گوشزد بکن که همیشه از خودم بخواه

اره باید برم پیش مشاور ولی الان ذهنم درگیره.نه میگم به کسی دادی میگه نه میگه گذاشتم توی کمدم زیر دفت ...

حتما با مشاور کودک مشورت کن عزیزم 

تا اون موقع به روش نیار فقط حواست بهش باشه دیگه بر نداره جای پولا رم عوض کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مهد کودک میره؟کنجکاوی کرده فقطوگرنه چه میفهمه پول واسع چیهجلو دست نذارید پول روو البته حساسش نکن بگو ...

اره پیش دو میره.میگم چرا مامان دست زدی بدون اجازه میگه میخواستم مثل تو و بابا پول داشته باشم 

راستش منم توی بچگی چندبار چنین کاری کردم‌میرفتم باهاش خوراکی وبستنی میخریدم..نمیدونم چرا اینکارو کرد ...

اخه اینا مهدشون بوفه نداره برده فقط گذاشته تو کمدش

اره پیش دو میره.میگم چرا مامان دست زدی بدون اجازه میگه میخواستم مثل تو و بابا پول داشته باشم

عزیزم 

کیف پول براش بخر.چند تا هزاری یا دو هزاری بده بهش بذار حس پول داشتنش ارضا بشه😁

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
شایدغقلش نکشیده همینجورپول نقددیده گفته توقلکم بربزم نمیدونه یواشکی برداشتن اشتباهه یه بچه کلاس اول ...

😄😄😄اره اتفاقا پرسیدم دادی به دوستات گفت نه هیچی ندادم 

پول نقد جلو چشمش نزار بچه هست مفهوم دزدی رو نمیفهمه .من خودم دوران مدرسه پول خورد از جیب بابام برمید ...

بیشتر وقتا پول دارم توی کیفم میگم برو بنداز تو قلکت یا مامانیش بهش پول میدن میگه مامانی پولم دادن میندازم تو قلکم میخواد جمع کنه اسکیت بخره 

😄😄😄اره اتفاقا پرسیدم دادی به دوستات گفت نه هیچی ندادم

شماتوخونه پول پس اندازمیکنی یادرموردش صحبت شده؟؟ چون میگی گذاشته زیردفتراوتوقلک یعنی پس اندازکرده یامفهوم جمع کردنوفهمیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖