2777
2789

حدود یکماه واقعا ذهنم درگیر یود مدتی فراموشش کردم دوباره یادن افتاد نصفه شبی حالم بد شد

شوهرم که انکار میکنه میگه من پاک تر از این حرفام حالا خبر دارم دوس دختر داشته رفته خاستگاریشم و اون قبول نکرده و یه سری هم خواهرش برگشت گفت پسرم مثل داییاش دختر باز نیست(بماند که خودش 25 سال پیشقد تنور پسر بازیاش داغ بوده)حالا جالبه از گندای پسرش خیلی شنیدم ولی از شوهرم و داداشش اصلا

الان هیچ که خودمون مشکل زیاد داریم باعث شده حالم از شوهرم بهم بخوره همش حس میکنم بهم دروغ میگه من خودم اصلا تو این فازا نبودم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

الان واقعا بدم از شوهرم میاد همش میگم چه آدم کثیفی بوده درحالیکه اصلا از بعد عروسیمچن حتی نگاهش به یه دختر نخورده

بیشتر حرف خواهرش رفت رو مخم همش میگم کسی که خواهرش بهش اینجوری بگه لابد یه گندی بوده دیگه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار میخوای بکنی یک بیل بگیر دستت گذاشتشو شخم بزنی ول من هرچی کمتر بدونی راحت تری اصلا از شوهرت ...

اگه قضیه تو گذشته میموند واقعا برام مهم نبود چون قبل عروسی خبر از یکی از رابطه هاش داشتم و گذشتم ازش ولی وقتی اکسش پیام میده خواهرش که خودش کلی مورد داشته هم یهو بحثشو پیش میکشه الکی واقعا سخته برام چون خودم هیچ کاری نکزدم واقعا حقم نبود اینجور کسی با اینجور خانواده ای نسیبم شه واقعا کوتاهی از خودم بود

خب معلومه اذیت شدی، چون احساس کردی گولت زده و دروغ گفته. ولی الان مهم اینه که توی رابطه‌تون چه کار میخوای بکنی، نه گذشته کی چی بوده. اگه حس می‌کنی اعتمادت کاملاً از بین رفته و همش ذهنت درگیره، یا باید یه تصمیم جدی بگیری یا یه مدت ازش فاصله بگیری تا ذهنت آروم شه. نشخوار ذهنی بیشترش میکنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اگه قضیه تو گذشته میموند واقعا برام مهم نبود چون قبل عروسی خبر از یکی از رابطه هاش داشتم و گذشتم ازش ...

اکسش کرمو هستش به اون چه ربطی داره الان شوهرت خبری میکنی ؟؟؟ تاحالا ازش موردی دیدی ؟؟

خواهرشوهرتم حسوده شاید بخاطر تشت رسوایی خودش می‌خواد ابرو داداشم ببره شاید از داداشاش دل خوشی نداره 

خب معلومه اذیت شدی، چون احساس کردی گولت زده و دروغ گفته. ولی الان مهم اینه که توی رابطه‌تون چه کار م ...

خیلی حالم بده واقعا چون خیلی تا الان بهم دروغ گفته یا بحثو پیچونده من همیشه ازش خواستم باهام روراست باشه دختره حتی معلوم نبود کی بود خیلی چرت و پرت گفته اگه خودش یکم باهام روراست میبچد حداقل اینقد نشخوار فکری برام درست نمیشد واقعا بهش اعتماد ندارم😢

اکسش کرمو هستش به اون چه ربطی داره الان شوهرت خبری میکنی ؟؟؟ تاحالا ازش موردی دیدی ؟؟خواهرشوهرتم حسو ...

من حتی بعید میدونم اکسش باشه احساس میکنم یکی از آشناهای خودمونه سرکارم میزاره ولی من مشکلم اینه که یه مورد ازش میدونم ولی هیچوقت به روی خودش نمیاره ادعای پاکی هم داره بدتر باعث میشه با خودم بگم مگه چطور آدمی بوده که حتی خودشم قایمش میکنه.اگه باهام روراست میبود وقتی میدید چطچر بقیه دارن رو مخم میرن خیلی اعتمادم بهش بیشتر میشد