شب پنجشنبه بعد اینکه مهمونات رفتن مرغو چرخ کن یا فیله بگیر یا سینه نرغو با بیفتم کوب بکوب مزه دار کن وسطش پنیر بزار و بپیچ و تو ارد معمولی و تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتون و فریز کن کاهو بشور و خشک شد بزار یخچال
قابلمه بردار توش یه عالمه پیاز خلالی بریز گوشتو بچین یه بوته سیر از وسط نصف کن بزار روش زردچوبه نمک فلفل برگ بو چوب دارچین یه گل محمدی زعفرون پودر شده بریز دوباره پیاز و روغن بزار یخچال واسه سوپر مرغو بپز بزار یخچال فرداش قبل اینکه بری ختم پیاز و هویچ خرد کن باهم بدون روغن یه تفت بده یکم روغن بزن و عصاره مرغ بزن جو پرگو بریز و آب مرغو بریز و بزار بپزه بعد مرغو ریش ریش کن بریز اونطرف سس بشامل درست کن بریز داخل سوپ و یه مقدار دیگه شیر بریز و خامه رقیق کن با جعفریبریز و زیرشو خاموش کن برو با خیال راحت ختم
پلوتو پیمانه کن با آب روغن نمک بزار رو گاز تا وقتی میای خیس بخوره وقتی اومدی فقط زیرشو روشن کن و قبل اینکه بری ختم گوشتو بزار روگاز زیرشو کم کنتا شب ریز ریز قل بزنه بپزه
واسه سالاد اومدی مرغو سرخ کن کاهو بریز توطرف پنیر پارمسان زیتون گوجه گیلاسی مرغ سوخاری تیکه شده و نوش جون خودتو مهمونات