2777
2789
عنوان

پنجشنبه جمعه مهمون دارم بیاید کمک

146 بازدید | 12 پست

های😍چطورید

اقا من پنجشنبه بعد شام مهمون دارم که قصد داشتم میوه ارایی کنم و سینی بچینم بعد جمعه ام قرار شد شام مهمون بیاد

از قضا جمعه از ساعت ۳ تا ۵ اینا نیستم ختم باید برم

میخام سوپ شیر و سالاد سزارو ماهیچه درست کنم برام مهمه همه چی خوب باشه

بیاید بگید چطور برنامه ریزی کنم کلا دومی یا سومین مهمونیه که خونم میاد تازه عروسی کردم🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب پنجشنبه بعد اینکه مهمونات رفتن مرغو چرخ کن یا فیله بگیر یا سینه نرغو با بیفتم کوب بکوب مزه دار کن وسطش پنیر بزار و بپیچ و تو ارد معمولی و تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتون و فریز کن کاهو بشور  و خشک شد بزار یخچال

قابلمه بردار توش یه عالمه پیاز خلالی بریز گوشتو بچین  یه  بوته سیر از وسط نصف کن بزار روش زردچوبه نمک فلفل  برگ بو چوب دارچین یه گل محمدی زعفرون پودر  شده بریز دوباره پیاز و روغن  بزار یخچال  واسه سوپر مرغو بپز بزار یخچال فرداش قبل اینکه بری ختم پیاز و هویچ خرد کن باهم بدون روغن یه تفت بده یکم روغن بزن و عصاره مرغ بزن جو پرگو بریز و آب مرغو بریز و بزار بپزه بعد مرغو ریش ریش کن بریز اونطرف سس بشامل درست کن بریز داخل سوپ و یه مقدار دیگه شیر بریز و خامه رقیق کن با جعفریبریز و زیرشو خاموش کن برو با خیال راحت ختم 

پلوتو پیمانه کن با آب روغن نمک بزار رو گاز تا وقتی میای خیس بخوره وقتی اومدی فقط زیرشو روشن کن و قبل اینکه بری ختم گوشتو بزار روگاز زیرشو کم کنتا شب ریز ریز قل بزنه بپزه 

واسه سالاد اومدی مرغو سرخ کن کاهو بریز توطرف پنیر پارمسان زیتون گوجه گیلاسی مرغ سوخاری تیکه شده و نوش جون خودتو مهمونات 

شب پنجشنبه بعد اینکه مهمونات رفتن مرغو چرخ کن یا فیله بگیر یا سینه نرغو با بیفتم کوب بکوب مزه دار کن ...

ممنون از وقتی که گذاشتی برام عزیزم

فقط میترسم گوشتو بزارم تا برگردم آبش خشک شه بسوزه چون سری پیش ماهیچه رو بدون اب درست کردم پیازه ریخته بودم بعد یه ساعتی شده بود که چک نکرده بودم یهو اومدم دیدم پیازا سوخته یکم دیر میرسیدم ماهیچه ام سوخته بود

ماهیچه رو صب بزارم رفتنی زیرشو خاموش کنم یعنی؟

اره بذار بپزه تاهرجایی که جاداشت مابقی پختش رو بذار وقتی برگشتی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ممنون از وقتی که گذاشتی برام عزیزمفقط میترسم گوشتو بزارم تا برگردم آبش خشک شه بسوزه چون سری پیش ماهی ...

از آدل شعله خیلییییییییی کم باید باشه و پیازخیلی زیاد باید باشه و یه استکان آب بریز حالا که خونه نیستی

پس نمیسوزه دیگههه؟ مرسی عشقم♥️

اره کف قابلمه پر از پیاز کن با دست و دلبازی پیاز بریز گوشتو بزار روش زعفرونم خسیس نباش بریز یه هل کوچولو به گل محمدی کوچولو یه برگ بو ریز چوب دارچین خود دارچین نندازید بد رنگ میشه یه بوته سیر از وسط نصف کن فقط نصفشو بزار ببین یه قپه سیر ها نه یه دونه روغن بریز زردچوبه فلفل نمک بزن روشو پر پیاز کن یه لیوان آب از گوشه ظرف بریز بزار رو گاز اگه می‌ترسی شعله پخش کن بزار زیرش خیلییی کم کن و برو